Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Έντουαρντ απέδωσαν χαιρετισμό για τη βασίλισσα Ελισάβετ έξω από το Αβαείο του Westminster, όμως ο πρίγκιπας Χάρι δεν έκανε χαιρετισμό όπως οι υπόλοιποι.

Ο πρίγκιπας Χάρι στεκόταν με τον πατέρα, τον αδερφό, τις θείες και τους θείους του, αλλά ενώ τα μέλη της οικογένειάς του χαιρετούσαν, ο Δούκας του Σάσεξ, μαζί με τον θείο του πρίγκιπα Άντριου, παρέμενε στωικός, με τα χέρια στο πλάι.

πρίγκιπας Χάρι

Το ότι όμως αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα, σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να χαιρετήσει μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πρώην αξιωματικός του στρατού, ο Χάρι φορούσε πολιτική ενδυμασία για επίσημες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πομπής όπου ήταν πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς του την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, όταν το μετέφεραν στο Westminster Hall.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν φορούσε τη στολή του για την κηδεία, του δόθηκε όμως άδεια από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, να φορέσει τη στρατιωτική του στολή για την αγρυπνία που έλαβε χώρα με τον Χάρι και τα εγγόνια της βασίλισσας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ