Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας και σχεδιαστής μόδας Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος του εμίρη Σουλτάν μπιν Μουχάμαντ Αλ Κασίμι και διάδοχος του πλούσιου εμιράτου της Σάρζα. Ο Χαλίντ Αλ Κασίμι ήταν μόλις 39 ετών και η είδηση του θανάτου έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Ήταν ένας ταλαντούχος σχεδιαστής ρούχων ενώ η τελευταία του επίδειξη με το brand που έφερε το όνομά του, Qasimi, έλαβε χώρα στο πλαίσιο, της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, πριν από τρεις εβδομάδες. Σε ανάρτησή του στο Instagram, o πατέρας του, Σουλτάν μπιν Μουχάμαντ Αλ Κασίμι, αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια, γράφοντας ότι ο γιος του πλέον βρίσκεται κοντά στον Θεό.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής ενώ σε ανακοίνωσή του το fashion brand Qasimi, κάνει λόγο για «αδόκητο θάνατο. Οι βρετανικές αρχές κάνουν λόγο για «ξαφνικό θάνατο του άνδρα σε κατοικία στο Νάιτσμπριτζ».

Ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, έχασε τη ζωή του, 20 χρόνια μετά τον μεγαλύτερο αδερφό του, που έφυγε από τη ζωή, το 1999, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στα 24 του χρόνια, σε κατοικία της οικογένειας στο Ιστ Γκρίνστεντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ