Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, «Harry and Meghan» είναι αρκετά αποκαλυπτικό και οι τηλεθεατές ακούν αλλά και παρακολουθούν τους δυο τους να μιλούν για τη ζωή τους. Η Κέιτ Μίντλετον έχει αναφερθεί σε αυτό, ενώ παράλληλα προβλήθηκε μία φωτογραφία μτης.

Η φωτογραφία της Κέιτ τραβήχτηκε στα παρασκήνια του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι τον Μάιο του 2018, στον οποίο η Κέιτ παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν όλη χαμογελαστή καθώς συνομιλούσε με τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση στο κάστρο του Γουίνδσορ.

κέιτ μίντελτον
Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντελτον δεν ήταν η μοναδική αναφορά στη βασιλική οικογένεια με φωτογραφίες στο ντοκιμαντέρ του Netflix. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν επίσης μια φωτογραφια της Μέγκαν με τον βασιλιά Κάρολο που τη φιλούσε στο μάγουλο την ημέρα του γάμου της με τον Χάρι.

Ακόμα, προβλήθηκε φωτογραφία του Χάρι να κάνει πρόσποση τη στιγμή που εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ έκοβαν τη γαμήλια τούρτα τους.

Φωτογραφίες της Μέγκαν και του Χάρι από τον γάμο τους

Χάρι και Μέγκαν
Κοιτούν τον φακό

Η αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι στη δήλωση της βασίλισσας για το ρατσιστικό σχόλιο προς τον γιο τους

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ