Μπήκαμε στον δεύτερο μήνα την άνοιξης και ο καιρός έχει αλλάξει σημαντικά, με τη ζέστη να «εισβάλει» στη ζωή μας και όλα γύρω μας δείχνουν πως οδεύουμε σιγά – σιγά στο καλοκαίρι.

Καιρός, λοιπόν, για ανανέωση! Η ζεστασιά της άνοιξης επικρατεί παντού και σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μόδας, τα χαρούμενα και φωτεινά χρώματα δεν κυριαρχούν μόνο στα ρούχα, αλλά και στα nail looks αυτής της εποχής…

 Άλλωστε, τα νύχια είναι ο καθρέπτης της γυναίκας και καθώς όλα γύρω μας αλλάζουν και γίνονται πιο «φωτεινά», δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε υιοθετώντας χαρούμενα χρώματα και σχέδια στο manicure του μήνα. Κι αν βαριέσαι το ατελείωτο σκρολάρισμα στο Pinterest ή (και) στο Instagram, θα πρέπει να μάθεις πως η Μαρία Κορτζιά υιοθέτησε την απόλυτη τάση του Απρίλη και είναι το inspo που ψάχνεις για το επόμενο nail appointment.

Το κίτρινο French συνδυασμένο με το αγαπημένο design κερασιών που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα είναι η «προσωποποίηση» της άνοιξης στο μανικιούρ! Ένα «φωτεινό» και χαρούμενο design που «φωνάζει» άνοιξη χωρίς ίχνος υπερβολής και ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ