Η Mary Phillips είναι μια από τις διασημότερες make-up artists του Hollywood. Ανάμεσα στους celebrities που επιμελείται το μακιγιάζ τους είναι η Hailey Bieber, η Kendall Jenner, η Jennifer Lopez κ.α.

Ευτυχώς για εμάς η Phillips μοιράζεται αρκετά από τα μυστικά των τεχνικών μακιγιάζ της, στον νέο λογαριασμό της στο TikTok. Πρόσφατα μάλιστα, μας έδειξε το μυστικό της για τέλεια αψεγάδιαστη βάση με το contouring να είναι σχεδόν αόρατο.

Η σειρά με την οποία εφαρμόζουμε οι περισσότερες τα προϊόντα του μακιγιάζ στο πρόσωπό μας είναι πάνω κάτω εξής: foundation, concealer, ρουζ, μπρόνζερ και highlighter.

Η διάσημη μακιγιέρ ακολουθεί μια αντίστροφη διαδικασία από τη συνηθησμένη για να εφαρμόζει τα προϊόντα μακιγιάζ. Ξεκινά με ένα contour stick για να δημιουργήσει γωνίες στο πρόσωπο και στην πορεία με ένα highlighter πρσδίδει την απαραίτητη λάμψη στην επιδερμίδα.

Όπως αναφέρει η ίδια “αυτή η τεχνική είναι σαν να δημιουργείς πρώτα τα κόκαλα του προσώπου και έπειτα το δέρμα. Το contour stick και το highlighter είναι τα κόκαλα και το foundation είναι η επιδερμίδα”.

@makeupbymaryphillips lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ