Το lipstick είναι το beauty item που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ μας και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Φορώντας μόνο ένα κραγιόν, μπορείς να φωτίσεις το πρόσωπο και να δώσεις μια εξαιρετική πινελιά στο beauty look σου.

Δείτε επίσης: Spring makeup: Τα must-have κραγιόν που θα απογειώσουν τα beauty looks σου

Ωστόσο, ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες είναι ότι δεν έχουν όση διάρκεια θα θέλαμε, παρά τα όσα υπόσχονται τα διάφορα beauty brands.

Με τα πιο κάτω βήματα, μπορείς να εξασφαλίσεις τη μεγαλύτερη διάρκεια του κραγιόν σου για να μην χρειάζεται να το ανανεώνεις συνεχώς.

1) Χτίσε μια ολοκληρωμένη και σωστή βάση

Για να αναδειχθεί το κραγιόν σου, καλό θα ήταν να ακολουθείς όλη τη διαδικασία ενός πλήρους μακιγιάζ. Μπορείς να τοποθετήσεις το foundation που περνάς στο υπόλοιπο πρόσωπο και στα χείλη σου για μια καλή βάση.

2) Περίγραμμα στα χείλη σου

Το αποτέλεσμα που θέλεις θα επιτευχθεί με τη χρήση ενός μολυβιού που θα δώσει συγκεκριμένα όρια στα χείλη σου και τη κατεύθυνση για το πως να κινηθείς. Αναλόγως του αποτελέσματος που επιθυμείς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου ή σε μια πιο σκούρα απόχρωση για πιο σαρκώδη χείλη.

Τα μολύβια έχουν συνήθως και μεγαλύτερη διάρκεια από τα κραγιόν. Τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα στο εσωτερικό των χειλιών, βοηθάς και το κραγιόν σου να κρατήσει πολύ περισσότερο.

3) Χρησιμοποίησε την πούδρα σου

Μετά το περίγραμμα και λίγο πριν την εφαρμογή του κραγιόν, πέρασε ταμποναριστά στα χείλη σου λίγη πούδρα για να επιτύχεις μια ματ βάση. Η κίνηση αυτή θα δώσει διάρκεια στο κραγιόν σου.

4) Τοποθέτησε το κραγιόν σου

Ακολουθώντας τα πιο πάνω tips, μπορείς να εφαρμόσεις το κραγιόν σου και να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με τον πιο όμορφο τρόπο. Λίγο πριν βγεις από το σπίτι, μπορείς να εφαρμόσεις ξανά πούδρα ταμποναριστά και είσαι έτοιμη.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Freepik

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ