Όλες μας θέλουμε τα μαλλιά μας να παραμένουν υγιή, γι’ αυτό και φροντίζουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα τις συμβουλές του κομμωτή μας…

Αποφεύγεις, όσο μπορείς, τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας, τα ενυδατώνεις σωστά με τις κατάλληλες μάσκες μετά το λούσιμο ενώ τα προστατεύεις το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ωστόσο, από μόνα τους τα πιο πάνω δεν αρκούν! Σίγουρα, κάπου θα έχει «πάρει» το αυτί σου, ότι το κόψιμο των μαλλιών είναι επίσης μέρος της διαδικασίας για να τα διατηρήσεις φρέσκα, υγιή και λαμπερά.

Η επίσκεψη στον κομμωτή κάθε 6-8 εβδομάδες είναι ότι καλύτερο για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και την πρόληψη περαιτέρω φθοράς, ενώ είναι επίσης ωφέλιμο να κόβεις τα μαλλιά μετά τις χημικές επεξεργασίες που προκαλούν ούτως ή άλλως φθορά στην τρίχα.

Αν μετά από αυτά αντιμετωπίζεις και πάλι μεγάλο πρόβλημα με τις σπασμένες άκρες θα χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια του ειδικού μία φορά το μήνα τόσο για κούρεμα όσο και για εφαρμογή επαγγελματικής θεραπείας ενυδάτωσης και θρέψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ