Τα extensions καταστρέφουν τα μαλλιά μας! Μύθος ή Αλήθεια;

Τα extensions δεν καταστρέφουν τα μαλλιά αν ο επαγγελματίας που θα κάνει την τοποθέτηση είναι έμπειρος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εφαρμογής, ανάλογα και με το τι χρειάζεται το κάθε μαλλί. Πάντοτε με την σωστή διάγνωση γίνεται κα η σωστή τοποθέτηση, έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς καμία φθορά.

Κάθε πόσο πρέπει να ανανεώνουμε τα extensions μας;

Αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή και το είδος που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρειάζεται να ανανεώνονται από 4-6 εβδομάδες ή κάθε 3-6 μήνες.
Σημαντικό ρόλο έχει η περιποίηση στο σπίτι και πόσο προσεχτικοί είμαστε μαζί τους.

Ποιο είδος extensions θα προτείνατε για τις κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά και ποιο για τις κοπέλες που έχουν πιο «δυνατά» μαλλιά.

Στις κοπέλες με λεπτά μαλλιά θα πρότεινα τα extensions με κεράτινη ή τα tapes που δεν βαραίνουν την τρίχα και δίνουν τον όγκο που χρειάζεται ένα λεπτό μαλλί. Κοπέλες που έχουν πιο «δυνατά» μαλλιά μπορούν επίσης να βάλουν extensions με τοποθέτηση κεράτινης ή τρέσας με micro-rings, όπου συνήθως χρησιμοποιούνται για το μήκος και όχι για τον όγκο.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές στην εφαρμογή των extensions;

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές όπως η κεράτινη που είναι τουφάκια. Ανάλογα με το
πόσο χρειάζεται το μαλλί, τοποθετούνται από 70 μέχρι 200 τούφες, αλλά επίσης τοποθετούνται για το εφέ της ανταύγειας στα μαλλιά. Επίσης είναι τα tape, που συστήνουμε σε λεπτά μαλλιά για όγκο και μήκος. Τέλος, τα Micro-rings είναι μικρά
«δαχτυλιδάκια», τα οποία μπαίνουν είτε σε τούφες είτε σε τρέσες. Αν επιθυμείτε κάτι προσωρινό, υπάρχουν τα clip-in που εφαρμόζονται για όσο τα χρειαστείτε. Φυσικά, ανάλογα με το τύπο μαλλιών και το τι θέλει η κάθε κοπέλα γίνεται και η ανάλογη τεχνική.

Μπορούν να βάλουν extensions και κοπέλες με αρκετά κοντό μαλλί, όπως καρέ;

Βεβαίως μπορούν κοπέλες με κοντό μαλλί καρέ να βάλουν extensions. Υπάρχουν εταιρίες που παρέχουν όλα τα μήκη, τα οποία με την βοήθεια ενός ειδικού έχουν ένα πολύ ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα tips που θα μας δίνατε για να διατηρήσουμε υγιή και λαμπερά τα extensions μας;

Είναι σημαντικό τα extensions μας να είναι φυσική τρίχα, και να γνωρίζουμε ότι χρειάζονται αφοσίωση, προσοχή και περιποίηση. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε μόνο τους ειδικούς για τα extensions. Μερικά tips που μπορούμε να δώσουμε για να τα διατηρούμε λαμπερά είναι:

  • Μια βαθιά ενυδατική μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα.
  • Ένα καλό σαμπουάν για να καθαρίζει καλά το τριχωτό του κεφαλιού.
  • Το βούρτσισμα το μαλλιών να γίνεται απαλά πριν και μετά το λούσιμο των μαλλιών με ειδική βούρτσα.
  • Το καλοκαίρι πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα και να αποφεύγουμε το πολύ χλώριο.
  • Πάντοτε πριν από κάθε χτένισμα με θερμαντικά εργαλεία χρησιμοποιούμε τα
    κατάλληλα προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μάθετε περισσότερα για την hairstylist Μαριάννα Παπαναστασίου και την δουλειά της στο Facebook και Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ