Ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειας και «παίζει» αρκετά με την εμφάνισή της. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η αδερφή της Κιμ, δηλώνει φανατική των social media και κρατά καθημερινή επαφή με τους followers της.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν θέλησε να μοιραστεί ότι αποχωρίστηκε το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της και έγινε ξανθιά. Η δημοφιλής τηλεπερσόνα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό με τη νέα της εικόνα.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με έναν δερμάτινο, μαύρο κορσέ να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, επιδεικνύοντας το κοντό, ξανθό καρέ που έκανε στα μαλλιά της.

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντέδρασε έντονα όταν  άρχισαν να γράφουν στο Instagram πως μπορεί να είναι έγκυος.  «Είναι έγκυος;» ρώτησε ένας follower και εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει: «Οι μεταγενέστερες επιπτώσεις της εξωσωματικής γονιμοποίησης (αναγνωρίζω μόνο αυτό το σχόλιο επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών και δεν μιλάμε πολύ γι’ αυτό). Επίσης, εξακολουθούμε να ρωτάμε τις γυναίκες αν είναι έγκυες;».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ