Ο καθαρισμός του προσώπου και γενικότερα της επιδερμίδας είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς για όλες σχεδόν τις γυναίκες.

Παρόλο που μερικές φορές προσπαθείς να το «αφήσεις για αύριο», κερδίζοντας χρόνο στον ύπνο, στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να κοιμηθείς και πάρα πολύ εύκολα αν νιώθεις το δέρμα στην περιοχή του προσώπου «βαρύ» και ταλαιπωρημένο…

Αλήθεια, αν σου έλεγαν ότι έχεις μόνο 60 δεύτερα να καθαρίσεις το πρόσωπο σου τί θα έκανες; Πριν βιαστείς να πεις «αποκλείεται, δεν μου φτάνει», θα πρέπει να μάθεις ότι ένα και μόνο λεπτό είναι αρκετό, εφόσον έχεις στη διάθεση σου το σωστό προϊόν.

Πώς λειτουργεί ο «κανόνας του ενός λεπτού»;

Must πληροφορία που πρέπει να «πάρεις» και να αποθηκεύσεις στη μνήμη σου, είναι πως όσο πιο ισχυρό είναι το προϊόν που χρησιμοποιείς για τον καθαρισμό του προσώπου, τόσο λιγότερος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Στην πραγματικότητα, στην επιφάνεια του δέρματος έχουμε ένα υδρολιπιδικό φιλμ… Τι είναι αυτό; Αποτελείται από ένα μείγμα νερού και φυσικών ελαίων που παράγονται από το ίδιο το χόριο για να διατηρείται ενυδατωμένο. Οπότε, όταν χρησιμοποιείς υπερβολικά «σκληρά» προϊόντα καθαρισμού, αφαιρείς τις ακαθαρσίες, αλλά και το υδρολιπιδικό φιλμ, αφήνοντας το δέρμα εκτεθειμένο. Εξ ου και η αίσθηση ξηρότητας και τραβήγματος του δέρματος που μπορεί να αισθάνεσαι σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι σημάδια ότι το δέρμα ζητά «βοήθεια».

Συμπέρασμα… Το ιδανικό, είναι να χρησιμοποιείς ένα απαλό καθαριστικό για το δέρμα σου, δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να δράσει, ώστε να καθαρίσει άψογα την επιδερμίδα σου. Εδώ, εισέρχεται στο παιχνίδι και ο «κανόνας του ενός λεπτού», ο απαιτούμενος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στο step του καθαρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ