Η σχέση που έχουν οι makeup artists με τα πινέλα τους είναι σχεδόν ρομαντική. Είναι τα μαγικά εργαλεία που χρησιμοποιούν για να δώσουν ζωή στα καλλιτεχνικά τους όνειρα και το πρόσωπο είναι ο καμβάς. Για εμάς τους κοινούς θνητούς τα πινέλα είναι το beauty item που πολλές φορές ξεχνάμε να καθαρίσουμε ή μόλις τα βαρεθούμε τα αντικαθιστούμε με άλλα.
O Mario Dedivanovic – γνωστός στο internet και ως @MakeupbyMario – θέλοντας να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα πινέλα ανακοίνωσε ότι λανσάρει μία αποκλειστική συνεργασία με την Sephora που περιλαμβάνει 13 πινέλα μακιγιάζ.
Κάθε πινέλο έχει μεταλλική λαβή και vegan, συνθετικές τρίχες που προσφέρουν στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία ενώ γίνονται οι ίδιοι masters του μακιγιάζ τους. Τα σετ πινέλων μακιγιάζ Makeup by Mario x Sephora είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora App.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy ???♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις

Ο Mario Dedivanovic ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος αρωμάτων στα Sephora. Παράλληλα άρχισε να πειραματίζεται με το μακιγιάζ και να εκπαιδεύεται στην τέχνη του makeup. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Lorac Cosmetics ως regional make-up artist, οπότε άρχισε να έχει διάσημους πελάτες, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να συνεργάζονται μαζί του. Ο Dedivanovic συνέχισε να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και master του μακιγιάζ και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο διάσημους makeup artists παγκοσμίως ενώ κάνει masterclasses σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις signature τεχνικές του. Ανάμεσα στους celebrities που επιμελείται το μακιγιάζ τους βρίσκονται η Kim Kardashian, η Bella Hadid, η Khloe Kardashian και η Kylie Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#KKWxMARIO The Artist & Muse ??‍? Thanks for all the tags, posts and love ❤️ #MakeupByMario

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ