Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα που ταλαιπωρεί τις γυναίκες, είναι η εμφάνιση μαύρων κύκλων και άλλων σημαδιών κούρασης ή (και) γήρανσης κάτω από τα μάτια. Ανεξάρτητα από την ηλικία, αυτά τα σημάδια μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους για πολλούς και διάφορους λόγους, ωστόσο, ένα καλό concealer μπορεί να σε απαλλάξει από αυτά.

Η Δούκισσα Νομικού, γνωστή για τις εξαιρετικές “beauty” επιλογές της, έχει να σου προτείνει το concealer που χρησιμοποιεί για αυτό το αψεγάδιαστο βλέμμα, το οποίο κάνει το δέρμα της να φαίνεται πάντοτε λαμπερό… Ακόμη και μετά από μια εξαντλητική ημέρα.

Ο λόγος, για το Infaillible More Than Concealer της L’Oréal Paris! Ένα concealer που κάνει ακριβώς ό,τι λέει η ονομασία του: Καλύπτει, φωτίζει, διορθώνει, ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο, σαν καλυπτικό, αντικαθιστώντας τέλεια το foundation.

Με τις νέες τάσεις, λοιπόν, να προτείνουν την εφαρμογή ενός μόνο beauty item για ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο, το πιο πάνω προϊόν, υπόσχεται να ‘εξαφανίσει’ κηλίδες, μαύρους κύκλους, ανομοιογενείς τόνους, μικρά σημάδια ή σπυράκια. Και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο €16.90!

Καιρός να μπει στο νεσεσέρ σου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ