Μπορεί να λατρέψαμε όσο τίποτα άλλο τα curtain bangs, όμως το νέο έτος φέρνει πίσω χτενίσματα του 2000 και bob hairstyles.

Οι τάσεις για το 2022 κλίνουν προς τα κοντά κουρέματα ή τα χτενίσματα με όγκο. Φυσικά, δεν λείπουν τα ιδιαίτερα χρώματα στα μαλλιά και η επιστροφή κάποιων χτενισμάτων του παρελθόντος.

Δείτε τις τάσεις:

Shoulder-Length Bob

Μια παραλλαγή του γνωστού καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή τα κόκκαλα του στέρνου. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πολύ flexible στο styling.

Y2K Hairstyle

Επιστροφή στις τάσεις κάνουν τα χτενίσματα από τη δεκαετία του 2000. Ήδη τα πιο hot ονόματα της διεθνούς showbiz έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη τάση, όπως η Hailey Bieber και η Bella Hadid. Σε αυτά τα χτενίσματα, εντάσσονται οι μικροσκοπικές διάσπαρτες πλεξούδες και οι ζιγκ-ζαγκ χωρίστρες.

Hair Contouring

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί ανοιχτές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις για να τονίσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να “βαθύνει” άλλα. Οι διακριτικές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος, που γίνονται ένα με τα μήκη σε μία απόχρωση ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμη από τη βάση, δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Το έχουμε δει ήδη να κυκλοφορεί στο Instagram ως trend και φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει για τα καλά.

Boy Bob

Το κοντό καρέ είναι για τις γυναίκες που αγαπούν το ανδρόγυνο look. Το συγκεκριμένο κούρεμα φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, έχει έντονο φιλάρισμα, choppy φινίρισμα και messy χαρακτήρα. Η Kaia Gerber είναι από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες αυτού του κουρέματος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ