Ο Όμιλος Πηλακούτα, στη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών του, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την υπηρεσία Virtual Tour: https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour

Πρόκειται για τη νέα, ψηφιακή και συναρπαστική εμπειρία εικονικής περιήγησης στις εκθέσεις των μοντέλων αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει. Η αρχή γίνεται με τον εκθεσιακό χώρο της BMW στη Λεμεσό και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι χώροι που φιλοξενούν τα brands του Ομίλου.

Με τη νέα υπηρεσία μπορούν όλοι, από την άνεση και ευκολία του δικού τους χώρου, να περιηγηθούν με ένα μοναδικό τρόπο στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα, ανακαλύπτοντας τα νέα μοντέλα, αντλώντας πληροφορίες και αλληλοεπιδρώντας με αυτά. Έτσι ο χρήστης γίνεται μέρος μιας αλλιώτικης διαδραστικής εμπειρίας, που ολοένα και περισσότερο χαρακτηρίζει τη νέα ψηφιακή εποχή. Η προσέγγιση είναι τόσο ρεαλιστική που ο επισκέπτης αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου που παρατηρεί.

Η υπηρεσία Εικονικής Περιήγησης (Virtual Tour), συμπληρώνει τη σειρά καινοτόμων υπηρεσιών Live Chat και Stock Locator. Μέσω της υπηρεσίας Live Chat o υποψήφιος πελάτης μπορεί να συνομιλήσει απ΄ ευθείας με ένα εξειδικευμένο στέλεχος πωλήσεων για το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του και να παραπεμφθεί στον αντιπρόσωπο πωλήσεων της πόλης του για test drive. Η υπηρεσία Stock Locator, που θα είναι διαθέσιμη σύντομα, θα ενημερώνει άμεσα εάν ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει σε στοκ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καθώς και τον εξοπλισμό του.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, δημιουργούνται νέες ανάγκες. Οι ψηφιακές υπηρεσίες του Ομίλου Πηλακούτα σχεδιάζονται ώστε να προσφέρουν νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης και υποστήριξης, με επίκεντρο τον πελάτη και προτεραιότητα την ποιότητα.

Δείτε την πρωτοποριακή Εικονική Περιήγηση (Virtual Tour):

https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ