Το Nicosia Mall ετοιμάζει εκπλήξεις και μας χαρίζει incredible δώρα! Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρουν τα καταστήματα, αλλά και την incredible διάθεση, ήρθε να προστεθεί και ο Incredible Get Away διαγωνισμός.

Με ισχύ από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ο διαγωνισμός θα αναδείξει συνολικά 4 νικητές, ανά δύο εβδομάδες. Κάθε νικητής θα κερδίζει ένα δωροκουπόνι για μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα, σε ένα από τα ξενοδοχεία της εταιρίας Louis Hotels Group στην Κύπρο: Louis St. Elias Resort & Waterpark, Louis Paphos Breeze, Louis Phaethon Beach and Louis Imperial Beach.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος; Με τον πιο απλό τρόπο!

Κάντε αγορές €30 και άνω σε μία απόδειξη, σε όλα τα καταστήματα του Nicosia Mall. Παρουσιάστε την απόδειξη σας στο Information Desk και πάρτε ένα κουπόνι συμμετοχής για τον Incredible διαγωνισμό, το οποίο είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε με τα προσωπικά σας στοιχεία και να το ρίξετε στην κάλπη. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνεται Δευτέρα-Κυριακή 10:00-19:00.

Ψωνίζουμε, λοιπόν, στο Nicosia Mall, λαμβάνουμε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδικούμε Incredible διανυκτέρευση για δύο. Γιατί το Nicosia Mall ξέρει να κάνει τις διακοπές μας incredible!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NICOSIA MALL στο 77770710 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του www.nicosiamall.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ