Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα που ενισχύει το βλέμμα, δίνοντας έμφαση με μια διπλή γραμμή eyeliner, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 60’ για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022  της Maria Grazia Chiuri. Ο Peter Philips εξηγεί: «Τόνισα τα μάτια, επιμηκύνοντάς τα με μια διπλή γραμμή μαύρου eyeliner, γραφιστική και ταυτόχρονα διακριτική, με ένα φρέσκο και κοριτσίστικο πνεύμα με 60s διάθεση».

ΜΑΤΙΑ

Ο Peter Philips περιγράφει «τα μάτια επιμηκύνθηκαν με μια διπλή γραμμή eyeliner, δημιουργημένη με το Diorshow On Stage Liner 096 Vinyl Black στην εξωτερική γωνία του πάνω και κάτω βλεφάρου έως τις εξωτερικές γωνίες. Αυτό το διπλό σημείο εστίασης, διαχωρίζεται από μια γραμμή με το ωχρής απόχρωσης μολύβι ματιών Diorshow Khôl 529 Beige Khôl, που απλώθηκε μεταξύ των ξεκάθαρων μαύρων γραμμών, για να γίνουν ένα με το δέρμα. Τα βλέφαρα είχαν ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάφορες φυσικές αποχρώσεις Mono Couleur Couture*, επιλεγμένες ανάλογα με το κάθε μοντέλο για ένα διακριτικό nude αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσα το βλέμμα, χαρίζοντας σχήμα στα φρύδια με το Diorshow Kabuki Brow Styler».

*Mono Couleur Couture 434 Grège Velvet, 443 Cashmere Matte, 481 Poncho Satin, 530 Tulle Satin,

573 Nude Dress Satin.

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει «η επιδερμίδα προετοιμάστηκε αρχικά με το Capture Totale Super Potent Serum, το οποίο ακολούθησε η Capture Totale Firming And Wrinkle-Correcting Cream.

Στη συνέχεια άπλωσα το Dior Backstage Face & Body Primer  001 Universal, που καμουφλάρει τις ατέλειες και παρέχει τέλεια διάρκεια στο Dior Backstage Face & Body Foundation, το οποίο επέλεξα σε διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με την επιδερμίδα του κάθε μοντέλου. Τέλος, ολοκλήρωσα την επιδερμίδα με ένα ελαφρύ, διάφανο πέρασμα της Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder».

ΧΕΙΛΗ

«Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά, ενυδατωμένα με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural».

ΝΥΧΙΑ

«Τα νύχια ήταν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet».

ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε αλογοουρές σε στυλ 60s.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

ΣΥΛΛΟΓΗ: Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 Ready-To-Wear

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 Ready-To-Wear, Παρασκήνια Επίδειξης Dior

ΜΑΤΙΑ: Διπλή γραμμή eyeliner με το Diorshow On Stage Liner 096 Vinyl Black, διαχωρισμένη με μια γραμμή Diorshow Khôl  529 Beige Khôl. Τα βλέφαρα έδειχναν φυσικά με Mono Couleur Couture 434 Grège Velvet, 443 Cashmere Matte, 481 Poncho Satin, 530 Tulle Satin, ή 573 Nude Dress Satin (αποχρώσεις, επιλεγμένες αναλόγως τον τόνο επιδερμίδας). Το  σχήμα των φρυδιών επιτεύχθηκε με το Diorshow Kabuki Brow Styler (αποχρώσεις, επιλεγμένες αναλόγως τον τόνο επιδερμίδας).

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Το δέρμα προετοιμάστηκε αρχικά με τη ρουτίνα του Capture Totale Super Potent Serum και της Capture Totale Firming And Wrinkle-Correcting Cream. Στη συνέχεια οι ατέλειες καλύφθηκαν με το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal , το οποίο ακολούθησε η εφαρμογή του Dior Backstage Face & Body Foundation (αποχρώσεις, επιλεγμένες αναλόγως τον τόνο επιδερμίδας). Η επιδερμίδα ολοκληρώθηκε με ένα πέρασμα tone- on- tone της Dior Backstage Face & Body Powder- No- Powder (αποχρώσεις, επιλεγμένες αναλόγως τον τόνο επιδερμίδας).

ΧΕΙΛΗ: Φυσικά και ενυδατωμένα με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.

ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με το Dior Vernis 108  Muguet.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

ΣΥΛΛΟΓΗ DIOR READY-TO-WEAR ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ DIOR ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο PETER PHILIPS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: OLIVIER ROSE ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CHRISTIAN DIOR PARFUMS

@DIORMAKEUP

@PETERPHILIPSMAKEUP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ