Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Kelloggs Coco Pops υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας, προσφέροντάς τους διασκέδαση, χαμόγελα και υπέροχα δώρα!

Για 2η συνεχή χρονιά, οι προωθητικές ενέργειες των Kelloggs Coco Pops «Back To School» πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στα εμπορικά κέντρα The Mall Of Cyprus και Nicosia Mall, από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου. Με το σύνθημα «Επιστροφή στα θρανία», η προωθητική ομάδα ενημέρωνε, τόσο τους γονείς, όσο και τους επισκέπτες των εμπορικών κέντρων, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια προσωποποιημένη θήκη κουτιού δημητριακών Kelloggs, με την αγορά 2 προωθητικών συσκευασιών, σε όλα τα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Οι μικροί φίλοι του Coco είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το τεράστιο πακέτο των τραγανών δημητριακών Kelloggs Coco Pops, που είχε κατασκευαστεί ειδικά για εκείνους και να αποκτήσουν μια μοναδική φωτογραφία-μαγνητάκι. Μαζί με την φωτογραφία, έπαιρναν και ως δώρο branded Coco Pops αυτοκόλλητα, με τον αγαπημένο τους ήρωα Coco, ο οποίος ετοιμάζεται κι εκείνος να πάει σχολείο, μοιράζοντας έτσι αμέτρητα χαμόγελα!

 

Για περισσότερη ενημέρωση για την προωθητική ενέργεια, κάντε κλικ:

www.kelloggs.com/personalisedsleeves

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ