Το MYMALL Limassol, ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, επιστρέφει στις ζωές μας και μας καλωσορίζει και πάλι με ένα SALE που θα το γιορτάσουμε όλοι!

Για όσους μας έλειψε το γέλιο, η χαρά, η απόλαυση και κυρίως τα ψώνια, το MYMALL Limassol, το αγαπημένο διεθνών προδιαγραφών εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο, μας προσκαλεί από τις 8 Φεβρουαρίου για να γιορτάσουμε μαζί το φετινό WINTER FINAL SALES όπως ποτέ άλλοτε!

Βρισκόμαστε ξανά, γελάμε ξανά, απολαμβάνουμε υπέροχα ψώνια και μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερα από 130 καταστήματα με πάνω από 500 επώνυμα brands ένδυσης, υπόδησης, τεχνολογίας και αξεσουάρ! Και για πραγματικά ανέμελα ψώνια, το MYMALL Limassol επενδύει με υπευθυνότητα στις όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες, προσφέροντάς μας ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Ας απολαύσουμε ξανά την εμπειρία αγορών και εκπτώσεων που προσφέρει το MYMALL Limassol το οποίο όμως…. δεν κάνει καμία έκπτωση στην ασφάλεια και υγεία, στο γέλιο, στη χαρά, στο κέφι και στην ψυχική ανάταση που νιώθουμε όταν βρισκόμαστε και πάλι μαζί σε ένα τόσο όμορφο και αισιόδοξο περιβάλλον.

Ωράριο λειτουργίας:

– Καταστήματα λιανικής: Σάββατο 10.00 π.μ. – 20.00 μ.μ, Κυριακή 11-7:30

– Καφετέριες: υπηρεσίες take-away 8.30 π.μ. – 20.30 μ.μ. & κατ’ οίκον παράδοση μόνο

– Χώροι εστίασης & Εστιατόρια: υπηρεσίες take-away 11.00 π.μ. – 20.30 μ.μ. & κατ’ οίκον παράδοση μόνο

– Ψυχαγωγία: προσωρινά υπό αναστολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ