Η δύναμη του αρώματος είναι πραγματικά μεγάλη, αφού έχει την ικανότητα να μας ταξιδεύει, να ξυπνάει εικόνες και αναμνήσεις ή να μας μεταφέρει σε άλλο χρόνο και τόπο… Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιθυμούμε πάντα τα ρούχα μας να μυρίζουν όμορφα και να αποπνέουν μια αίσθηση φρεσκάδας, από τη στιγμή που τα βγάζουμε από το πλυντήριο, μέχρι την επόμενη φορά που θα τα φορέσουμε.

Η Henkel ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών για πιο καθαρά και μυρωδάτα ρούχα, καλωσορίζει την άνοιξη με το ολοκαίνουργιο απορρυπαντικό ρούχων Perwoll Renew & Blossom το οποίο ζωντανεύει την κάθε ανάμνηση με ένα νέο σαγηνευτικό άρωμα χαρίζοντας μοναδική φροντίδα στα ρούχα!

Mία από τις πιο κυρίαρχες αισθήσεις μας, είναι η όσφρηση όπου χάρη σε αυτή μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάθε στιγμή της ζωής μας με ένα άρωμα. Το νέο Perwoll Renew & Blossom επαναφέρει στην μνήμη όλες αυτές τις στιγμές και μας ταξιδεύει με το νέο εκρηκτικό άρωμα από αποστάγματα λουλουδιών. Η σύνθεση του, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σε σαγηνεύσει με τα απαλά αρώματα από άνθη, φρούτα, σανταλόξυλο και κεχριμπάρι, ξυπνώντας τις πιο κρυφές σου επιθυμίες. Και φυσικά, με τη σύνθεση του 3 σε 1, το νέο Perwoll Renew & Blossom είναι κατάλληλο για να προσφέρει καθαριότητα σε βάθος στα αγαπημένα μας ρούχα, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει όλα τα χρώματα & τις ίνες τους, κρατώντας τα ζωντανά, σαν καινούργια!

Το Perwoll Renew & Blossom δεν προστατεύει μόνο τα ρούχα μας αλλά και το περιβάλλον, με συσκευασία φιλική προς αυτό, 100% ανακυκλώσιμη και φτιαγμένη από 25% ανακυκλωμένα υλικά.

Η Henkel παραμένει πιστή στην αφοσίωση της προς τον καταναλωτή προσφέροντας διαρκώς καινοτόμα προϊόντα με εξελιγμένες φόρμουλες, τα οποία εγγυώνται καλύτερη απόδοση και μειώνουν τον χρόνο που ξοδεύουμε για τις δουλειές του νοικοκυριού, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής μας.

Επιλέγουμε το νέο απορρυπαντικό ρούχων Perwoll Renew & Blossom με εκρηκτικά αρώματα που μας ταξιδεύουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ