Η FOREO, ο σουηδικός γίγαντας στο κομμάτι του skin-tech που έχει κλέψει την καρδιά των απανταχού beauty afficionados, ανακοινώνει την άφιξη του BEAR και BEAR mini στην Κύπρο! Η πιο τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ομορφιάς είναι επιτέλους εδώ και αποτελεί δίχως αμφιβολία την απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς.

Η πανίσχυρη αυτή συσκευή πηγαίνει την «καλή φυσική κατάσταση του προσώπου» στο επόμενο στάδιο καθώς αποδεδειγμένα σφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μία νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Το BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knockout, που στοχεύει στη σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού, καθώς και στη λείανση του μετώπου, ενώ το BEAR mini διαθέτει το Contour Cardio που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, και τα δύο ήδη προγραμματισμένα στο ειδικό app FOREO For You.

Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους επαναστατικούς T-Sonic™ παλμούς, το BEAR και BEAR mini κατορθώνουν να αποδώσουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Τα διεγερτικά μικρορεύματα τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ οι T-sonic παλμοί χαλαρώνουν τα σημεία έντασης των μυών, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Έχοντας ισχυρότερη ένταση ρευμάτων, το BEAR είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το πρόσωπο, ενώ το BEAR mini στοχεύει με ακρίβεια περιοχές όπως το περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εκεί – και οι δύο συσκευές της σειράς BEAR αποτελούν τις μοναδικές στην αγορά που φέρουν την τεχνολογία Anti-Shock System™, ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εγγυάται shockfree, ομαλές θεραπείες για μέγιστη ασφάλεια και άνεση, μετατρέποντας τες στις πιο ασφαλείς συσκευές μικρορευμάτων στον κόσμο.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ BEAR:

  • ANTI -SHOCK SYSTEM

Η προηγμένη τεχνολογία ρυθμίζει αυτόματα την ένταση των μικρορευμάτων ανάλογα με την αντοχή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας shock-free θεραπείες. Το καινοτόμο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί εξαιρετικά έξυπνους αισθητήρες για τη σάρωση της επιδερμίδας με ταχύτητα 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, μετατρέποντας τη θεραπεία σε μία προσωποποιημένη περιποίηση ομορφιάς.

  • MICROCURRENT FACIAL TONING

Τα microcurrents της συσκευής αποτελούν έναν ασφαλή και ανώδυνο τρόπο ‘σταθεροποίησης’ του δέρματος ώστε να σμιλευτούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εκπέμποντας ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής τάσης. Οι συσκευές της σειράς BEAR χρησιμοποιούν δύο μπάλες μικρορευμάτων που διοχετεύουν ενέργεια απεθείας επάνω στην επιδερμίδα. Η μεσαίου μεγέθους επιφάνεια των σφαιρών αντιμετωπίζει με απόλυτη ακρίβεια τόσο τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου όσο και κάθε λεπτή γραμμή ή ρυτίδα.

Η FOREO συνιστά η χρήση του BEAR να γίνεται με έναν αγώγιμο ορό σαν το SERUM SERUM SERUM, καθώς μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια τα μικρορεύματα από τη συσκευή στην επιδερμίδα, ενώ με τους T-Sonic παλμούς απορροφάται πιο εύκολα. Το συγκεκριμένο serum επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση των μικρορευμάτων αυξάνοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Ο Igor Spina, Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης της FOREO, σχολιάζει ότι η νέα σειρά συσκευών τόνωσης προσώπου BEAR αντιπροσωπεύει την τέλεια προσθήκη στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο της μάρκας: «Η FOREO αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες λύσεις skintech, χάρη στη σειρά μασάζ και καθαρισμού προσώπου LUNA, ακολουθούμενη από το φαινόμενο του smart masking με τη σειρά συσκευών UFO. Με τη σειρά BEAR, φέρνουμε για ακόμα μια φορά την επανάσταση στον κλάδο της ομορφιάς, προσφέροντας στους πελάτες μας μια συσκευή υψηλότερου επιπέδου για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές, τονωμένο και νεότερο δέρμα. Η ισχυρή τεχνολογία του καθιστά το BEAR ένα ασφαλές εργαλείο ομορφιάς που σφίγγει, τονώνει και ενεργοποιεί το δέρμα από την άνεση του σπιτιού μας».

Το BEAR διατίθεται στο εμβληματικό φούξια χρώμα της FOREO, ενώ το BEAR mini έρχεται σε Pearl Pink και Lavender παστέλ αποχρώσεις.

HOW TO USE BEAR:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή FOREO For You από Android ή iOs
  2. Συνδέστε την εφαρμογή μέσω Bluetooth στην συσκευή και πατήστε το κουμπί της για να την ξεκλειδώσετε και να την καταχωρήσετε για πρώτη φορά
  3. Εφαρμόστε το SERUM SERUM SERUM στο πρόσωπό σας και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  4. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ρουτίνα ομορφιάς καθώς και την ένταση των microcurrent μέσω της εφαρμογής ή χειροκίνητα με το κουμπί της συσκευής. Χρησιμοποιήστε το BEAR κάνοντας απαλές κινήσεις γύρω από το πρόσωπό σας

Τα προϊόντα FOREO μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα ERA, στο Glow Beauty,

στα καταστήματα Beauty Line, στo www.era.com.cy και στο www.beautyline.com.cy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ