Η FOREO αποκαλύπτει τις πιο δελεαστικές Black Friday προσφορές, με εκπτώσεις έως και -50% στις πιο iconic συσκευές ομορφιάς που αγαπούν όλες οι celebrity και όχι μόνο. Οι προσφορές περιλαμβάνουν και τις πιο high tech συσκευές νέας γενιάς όπως το LUNA 3, το UFO 2 και το BEAR!

Οι Black Friday προσφορές αποτελούν την τέλεια αφορμή για τις beauty gadget afficionados εκεί έξω που κυνηγούν την τέλεια επιδερμίδα, αλλά και για όσους προτιμούν να κάνουν smart Xmas shopping, εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλότερες τιμές. Συγκεκριμένα, ακολουθούν οι πιο must-have FOREO συσκευές στις οποίες αξίζει να επενδύσει κανείς με τις Black Friday προσφορές:

LUNA 3

Μία πραγματική επανάσταση στην περιποίηση του προσώπου, μια τεχνολογική καινοτομία που αποτελεί ουσιαστική επένδυση. Το LUNA 3 αποτελεί τη πρώτη υψηλής τεχνολογίας συσκευή μασάζ και καθαρισμού του προσώπου και συνδυάζει την ασφαλή χρήση με τα αψεγάδιαστα αποτελέσματα καθώς και το super instagrammable design.

UFO 2

Η απόλυτη συσκευή χαλάρωσης και ταυτόχρονης περιποίησης επιπέδου spa που αφυπνίζει τις αισθήσεις! Το UFO 2 έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όχι μόνο για τα φοβερά αποτελέσματά του αλλά και για την ανωτέρου επιπέδου περιποίηση που προσφέρει, παραδίδοντας μία πρωτόγνωρη θεραπεία προσώπου.

BEAR

Η νέα διάσταση στην τόνωση του προσώπου που συνδυάζει την τεχνολογία microcurrent με τους εμβληματικούς T-Sonic παλμούς της FOREO. Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια του brand είναι η απόλυτη λύση για να τονώσετε το πρόσωπο καθημερινά με τρόπο απλό, ασφαλή και ακριβή.

Οι προσφορές θα περιλαμβάνουν επίσης τις ακόλουθες εμβληματικές συσκευές από τη FOREO:

 

Οι προσφορές Black Friday και Cyber Monday της FOREO θα είναι διαθέσιμες από τις 19 έως τις 29 Νοεμβρίου 2021 .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ