Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των μαθητών στην πρόσκληση για συμμετοχή στο πρωτοποριακό Virtual sCYence Fair 2021, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κύπρου. Μετά το μεγάλο ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, δόθηκε παράταση μιας εβδομάδας για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής.

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα 10λεπτα βίντεο με τις εμπνευσμένες ιδέες και έρευνες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι την Τρίτη, 9 Απριλίου 2021.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Επιστήμης Virtual sCYence Fair 2021, που προωθεί τη γνώση και τη δημιουργική καινοτομία, οι μαθητές θα αναδείξουν διαδικτυακά και σε ζωντανή μετάδοση – live streaming σύγχρονα πειράματα, επιστημονικές έρευνες και ανακαλύψεις.

Οι μαθητές με τις πιο επινοητικές και ευφάνταστες προτάσεις θα βραβευθούν στο μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Απριλίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά με live steaming στο YouTube και στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι το Virtual “sCYence Fair 2021” είναι ανοικτό σε όλες τις σχολικές ομάδες και σε αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μαθητές από 9 έως 18 χρόνων, χωρίς οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://scyence.cyi.ac.cy/.

Το Virtual Φεστιβάλ Επιστήμης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, του Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας και Καινοτομίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ