Η εμμηνόπαυση αντιπροσωπεύει το 1/3 στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι ένα βιολογικό στάδιο κατά το οποίο οι ορμόνες προκαλούν αλλαγές στο σώμα, την διάθεση και την επιδερμίδα. Την ίδια στιγμή όμως, η εμμηνόπαυση αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για κάθε γυναίκα να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες της, να θέσει νέους στόχους και να δώσει νέα υπόσταση στη δημιουργικότητά της.
Η VICHY, που εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια πρωτοστατεί στην επιστημονική έρευνα μελετώντας την επίδραση των ορμονικών παραγόντων στην επιδερμίδα, επαναλανσάρει την εξειδικευμένη σειρά Neovadiol, που επανενεργοποιει τους μηχανισμούς της επιδερμίδας σε κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης.


Μαζί με την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη, δίνουν φωνή στις γυναίκες παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με την επιδερμίδα τους σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης και να μοιράζονται την εμπειρία τους, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα φροντίδας, στήριξης και αμοιβαίας κατανόησης.
«Αυτή η συνεργασία με τη VICHY δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo. Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο. Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και πολλή επιμονή», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη και συμπληρώνει « και απευθυνόμαστε στους ειδικούς για το δέρμα που …. Είναι η Vichy»

Η VICHY, μένοντας πιστή στο όραμά της για την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους, στηρίζει έμπρακτα την δράση της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης προσφέροντας χορηγική υποστήριξη για τη διεξαγωγή κλινικών μελετών για τις ορμονικές διαταραχές των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
H ιστοσελίδα της VICHY προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες για την εμμηνόπαυση και τις επιπτώσεις της στην επιδερμίδα και την ψυχολογία της κάθε γυναίκας, καθώς και υποστήριξη και συμβουλές από ειδικούς. Μετά από 30 χρόνια επισταμένης έρευνας και πρωτοπορίας στην επιστήμη της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, η Vichy βρίσκεται δίπλα στην κάθε γυναίκα που περνά
αυτό το μεταβατικό στάδιο στη ζωή της, φροντίζοντας για την επιδερμίδα της. Η Neovadiol αλλάζει και εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας που βρίσκεται σε εμμηνόπαυση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ