Με υψηλή περιεκτικότητα σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό δερματολογικών ενεργών συστατικών, το B3 Serum δρα σε πολλαπλές στοιβάδες: αποτρέπει τον σχηματισμό κηλίδων στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τις ορατές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΡΑΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ.

Η Vichy Laboratoires πρωτοστατεί στην επιστήμη του εκθεσιώματος εδώ και 40 χρόνια. Η εξειδίκευσή μας αυτή απορρέει από τη διεξοδική μελέτη όλων των παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία
και την όψη του δέρματος σε βάθος χρόνου. Λειτουργώντας ως φραγμός, το δέρμα είναι το πρώτο όργανο που επηρεάζεται από εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες. Οι κηλίδες είναι μια από τις κυριότερες ενδείξεις αυτών των επιθέσεων στην επιφάνεια του δέρματος.


Πηγή των κηλίδων είναι η μελανογένεση. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, για παράδειγμα, έχει ως αποτέλεσμα τα μελανοκύτταρα να αποκρίνονται δημιουργώντας περίσσεια χρωστικών μελανίνης, κάτι που εκδηλώνεται ως καφέ περιοχές στην επιδερμίδα. Λόγω της ρύπανσης και μόνο, οι κηλίδες αυξάνονται κατά 25%.* Οι ορμονικές μεταβολές και η ακμή μπορεί επίσης να οδηγήσουν στον
σχηματισμό σκούρων κηλίδων. Για τη διόρθωση και την πρόληψη της υπερμελάγχρωσης, είναι
σημαντικό να προστατεύεται η επιδερμίδα και να χρησιμοποιούνται κατάλληλα υποαλλεργικά δερμοκαλλυντικά με υψηλό προφίλ ανοχής.


ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΙΡΑΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι:

LIFTACTIV B3 SERUM: 46,30€

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ