Η ΚΕΑΝ καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια άκρως ανεβαστική τηλεοπτική διαφήμιση η οποία μας ταξιδεύει και μας προσκαλεί να ζήσουμε ανέμελες περιπέτειες, παρέα με τους αγαπημένους χυμούς της ΚΕΑΝ, που εδώ και χρόνια μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Το τηλεοπτικό σποτ «ντύνει» με τη φωνή του ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, με ένα ανεβαστικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ιδίου.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ΚΕΑΝ, με το σλόγκαν «Μες τη ζωή μαζί», μέσα από τη νέα διαφημιστική καμπάνια έρχεται να μας θυμίσει την χαρά της ανθρώπινης επαφής και της συντροφικότητας, πόσο ανεκτίμητες είναι οι στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μας ανεβάσει προσφέροντάς μας μια δροσερή νότα αισιοδοξίας.

Η Deputy Marketing Manager του Ομίλου ΚΕΑΝ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ μέσα από την πάροδο των χρόνων έχει εξελιχτεί σε κάτι πέρα από ένα καταναλωτικό προϊόν. Εδώ και περισσότερο από 70 χρόνια έχει μπει στις ζωές όλων μας και μάς συνοδεύει από τις πιο απλές στις πιο σημαντικές και ουσιαστικές στιγμές της ζωής μας. Ευχαριστούμε τον Λούκα Γιώρκα που με τη φωνή του και το τραγούδι του κατάφερε να αποδώσει απόλυτα τα μηνύματα της καμπάνιας, γεμίζοντάς όλους μας με συναισθήματα χαράς, ζωντάνιας και αισιοδοξίας.»

Ο Λουκάς Γιώρκας με τη σειρά του δήλωσε: «Ως Κύπριος, έχω μεγαλώσει με τα προϊόντα της ΚΕΑΝ και νιώθω μια σύνδεση με το brand. Εύχομαι η τηλεοπτική καμπάνια της ΚΕΑΝ και το τραγούδι της να αγκαλιαστεί από το κοινό καθώς και να φέρει θετικά συναισθήματα στις καρδιές όλων.»

Δείτε την καινούργια τηλεοπτική καμπάνια της ΚΕΑΝ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ