Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola. Το κατεξοχήν αναψυκτικό των γηπέδων φέτος γιορτάζει 60 χρόνια μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο, αξέχαστων αγώνων και μοναδικών στιγμών του Κυπέλλου Coca-Cola.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά, της Υπεύθυνης Επικοινωνίας της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Κάλιας Πατσιά, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

Απόλλων ή ΑΕΛ-Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Εθνικός-Ένωση

ΠΑΕΕΚ ή ΑΕΚ-Ονήσιλος

Οι επαναληπτικοί αγώνες στα ζευγάρια αυτά έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου.

Η συνεργασία, μεταξύ της Coca-Cola Κύπρου και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, γιορτάζει φέτος τα 60 της χρόνια και είναι η μακροβιότερη στην Ευρώπη.

Όπως ανέφερε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Coca-Cola HBC Κύπρου Κάλιας Πατσιά, η Coca Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας από το 1962, κάτι που φέτος τιμάται ιδιαίτερα λόγω των 60χρονών και με επετειακό λογότυπο. «Η Coca-Cola συνέδεσε το όνομά της και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, το κυπριακό ποδόσφαιρο αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ