Παρούσα σε 24 χώρες και με δίκτυο που φτάνει τα 538 καταστήματα, η KIABI βάζει σε δοκιμασία τους παγκόσμιους ηγέτες της μόδας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Με φόντο μια δυναμική ανάπτυξη διεθνώς, το λατρεμένο Γαλλικό brand συνεχίζει να λανσάρει το concept της που προορίζεται για όλες τις οικογένειες καθώς ανοίγει το δεύτερο κατάστημά της στην Κύπρο το 2023. Μαζί με τους συνεργάτες της, η KIABI στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της ως ένα από τα κορυφαία brands και να κατακτήσει καινούργιες αγορές για να καλύψει τις ανάγκες όλων των οικογενειών ανοίγοντας καταστήματα σε 3 νέες χώρες κάθε χρόνο.

“Η KIABI είναι το κορυφαίο Γαλλικό brand μόδας, και οι μοναδικές τις προσεγγίσεις και ιδέες κατακτούν όλες τις αγορές διεθνώς. Η σχέση ποιότητας-τιμής, το ακτύπητο στυλ και η βιώσιμη προσέγγιση που προσφέρει, μαζί με την τεράστια εμπειρία σε digital αγορές σε προσιτές τιμές, μας κάνουν πραγματικά μοναδικούς. Σήμερα, οι προκλήσεις για ανάπτυξη μας οδηγούν όπου υπάρχουν οικογένειες. Σκοπεύουμε να αναπτύξουμε συνεργασίες κάθε είδους και μέσω όλων των καναλιών, για να φτάσουμε κοντά σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε. Η KIABI είναι πλέον ένα τοπικό brand λιανικής πώλησης που επιθυμεί να «κάνει ευκολότερη την οικογενειακή ζωή» προσαρμόζοντας τις ιδέες της σε κάθε αστική και επαρχιακή περιοχή, φέρνοντάς τους βιώσιμες κολεξιόν και λύσεις». François Haimez, International Leader της KIABI

Ένα δεύτερο κατάστημα ανοίγει στην Κύπρο στο Neon Mall στην Πάφο

Αφού άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο στο Metropolis Mall της Λάρνακας, η KIABI ανοίγει τώρα και στο Neon Mall στην Πάφο. Με χώρο εργασιών στα 1.300τ.μ., αυτό το νέο κατάστημα θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών και μια τεράστια γκάμα για όλη την οικογένεια. Για τον σκοπό αυτό, το brand ένωσε τις δυνάμεις του με τη Hudson Cyprus Ltd μέσω μιας συνεργασίας που ξεκίνησε για το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο. Στόχος της είναι να ευκολύνει τη ζωή για τις κυπριακές οικογένειες και να γίνει το κορυφαίο brand συνώνυμο με fashion σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια.

Η KIABI σκοπεύει να ανοίξει άλλα 3 καταστήματα στην Κύπρο έως το 2025.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που φέρνουμε ένα τόσο συναρπαστικό και άξιο brand στην Κύπρο που προσφέρει πιο προσιτή και ποιοτική μόδα στις κυπριακές οικογένειες. Η Πάφος είναι το δεύτερο κατάστημα στη στρατηγική ανάπτυξής μας, σε μια τοποθεσία που πιστεύουμε ότι είναι ιδανική για εμάς. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι άλλη μια επιτυχημένη ιστορία». Κυριάκος Ζηντίλης, Partner Hudson Kiabi στην Κύπρο

Η KIABI επιδιώκει τη διεθνή της ανάπτυξη ανοίγοντας σε 3 νέες χώρες κάθε χρόνο

Αναπτύσσοντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλο τον κόσμο, η KIABI ακολουθεί μια προσέγγιση όλων των καναλιών στη διεθνή ανάπτυξή της. Κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο 3 νέες χώρες θα προστίθενται στη λίστα του brand. Πέρα από τις περιοχές στις οποίες ήδη έχει αναπτυχθεί, η KIABI επιταχύνει το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης μιας κάρτας επιβράβευσης, της παρουσίας της στο Marketplace και της δοκιμής νέων formats. Η αποστολή της: να διευκολύνει τη ζωή των οικογενειών και να φέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που συνδυάζουν fashion και KIABI σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταστήματος, είτε βρίσκεται σε ένα Mall είτε στο κέντρο της πόλης, στους πρόποδες μιας πολυκατοικίας ή μόνο ψηφιακά, μέσω ενός συνεργάτη που μοιράζεται τις αξίες της KIABI που βάζουν τον πελάτη στο επίκεντρο, η προσέγγιση του brand «εστιάζει στις οικογένειες» με προτεραιότητα στις τοπικές και εθνικές υπηρεσίες καθ’ όλη την έκτασή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ