Η Calvin Klein ανακοινώνει το λανσάρισμα του project CKunfiltered Jeans, μία σειρά από video series που απαντούν στην πιο συχνή ερώτηση της Google αναφορικά με τα jeans. Το denim είναι ουσιώδους σημασίας στο DNA της Calvin Klein και τα video σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να προτρέψουν το κοινό να φοράει jeans με περισσότερη αυτοπεποίθηση και φαντασία.

Τα videos έχουν πρωταγωνίστρια την αυθεντία της μόδας Nell Kalonji, μια στυλίστρια με έδρα το Λονδίνο και ιδρυτικό μέλος του Rubric Initiative, ενός οργανισμού που σκοπό έχει να στηρίξει τη νέα γενιά diverse ταλέντων και να διευκολύνει την είσοδό τους στο χώρο της μόδας. Η Kalonji εκφράζει το μοναδικό της style μέσω 4 θεμάτων: mom jeans, skinny jeans, boyfriend jeans και belowtheknee. Τα συγκεκριμένα θέματα καθορίστικαν από κοινού με τη δημιουργική ομάδα της Google, οι οποίοι ανέλυσαν τα top searches για ερωτήσεις σχετικές με το denim στην Ευρώπη.

«Τα jeans είναι το πιο οικουμενικό fashion item αλλά για πολλούς ανθρώπους το styling φαίνεται δύσκολο, όπως και η εύρεση της σωστής εφαρμογής, υφάσματος και κοψίματος», λέει η Kalonji. «Αυτή η ενέργεια της Calvin Klein μου έδωσε έμπνευση και με βοήθησε να καταλάβω τις πιο σημαντικές ερωτήσεις του κόσμου για τα jeans και εν τέλει να εκφράσω το δικό μου style».

Το ύφος των video είναι ταυτόχρονα casual αλλά και ενημερωτικό, καθώς η Kalonji αλληλεπιδρά με τα μοντέλα και δημιουργεί τα δικά της Calvin Klein Jeans looks. Τα κομμάτια αποτίουν φόρο τιμής στα 90s με high-rise, boyfriend, baggy και skinny σιλουέτες. Τα mom jeans φέρουν vintage επιρροές στη γραμμή ενώ τα dad jeans έχουν ένα πιο χαλαρό και oversized αέρα. Η ευέλικτη high-rise straight σιλουέτα, που έγινε διάσημη στα 80s επιστρέφει δυναμικά με στενή εφαρμογή και μήκος έως τον αστράγαλο. Τέλος, η denim συλλογή ολοκληρώνεται με τα skinny jeans και τις διάφορες εκδοχές του (relaxed ή super stretch).

Το project CKunfiltered: Jeans αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στα CKunfiltered series, μετά την επιτυχία του CK Unfiltered: Bra Talk. Το project ενισχύει τη δέσμευση της μάρκας να αλληλεπιδρά με παλιά και νέα communities μέσω δημιουργικού, απρόβλεπτου και digital περιεχομένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ