Η Gordian, μέσω της καμπάνιας της GoResidential, διαθέτει προς πώληση τρεις μοναδικές οικιστικές ευκαιρίες. Η εξαιρετική προοπτική στέγασης που προσφέρουν τα ακίνητα, σε συνδυασμό με τη βολική τοποθεσία τους και την εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο, προκαλούν το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών που αναζητούν μια καινούρια στέγη ή μια προσιτή επενδυτική πρόταση.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από €265.000 έως €580.000.

Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στη Χρυσελεούσα, Λευκωσία

Το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων (Διαμ. 101) στην ενορία Χρυσελεούσας, στον Στρόβολο, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που καλύπτει την όποια στεγαστική ανάγκη. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος ανέρχεται στα 171 τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 35 τ.μ. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει 2 μπάνια και μια θέση παρκινγκ, . Μόλις 700 μ. από το Μακάριο Στάδιο και μια ανάσα (400 μ.) από το Λύκειο Αρχαγγέλου «Αποστόλου Μάρκου», βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δημοφιλούς και περιζήτητης περιοχής, καθώς όλες οι ανέσεις είναι κοντά. Παράλληλα διαθέτει εύκολη πρόσβαση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο και στο Nicosia Mall.

Η τιμή πωλησής είναι στις € 265.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 3 υπνοδωματίων στη Χρυσελεούσα, Λευκωσία

Το ακίνητο είναι τριώροφη κατοικία στην συνοικία Χρυσελεούσα στο Στρόβολο. Βρίσκεται σε αδιέξοδο, κατά μήκος της οδού Αγίου Ευσεβίου, σε κοντινή απόσταση από τις λεωφόρους Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Σπύρου Κυπριανού. Έχει εσωτερικό εμβαδόν 345 τ.μ. και 65 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, ενώ είναι κτισμένη σε εμβαδόν γης 695 τ.μ. Η κατοικία προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας. Είναι κενή και άμεσα διαθέσιμη για ιδιοκατοίκηση. Πωλείται στην τιμή των €530.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 4 υπνοδωματίων με πισίνα στην Αραδίππου, Λάρνακα

Το ακίνητο βρίσκεται στην συνοικία Απόστολος Λουκάς, στην Αραδίππου, στη Λάρνακα. Πρόκειται για διώροφη οικία 4-υπνοδωματίων με εσωτερικό χώρο 311 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 59 τ.μ. και εμβαδόν γης 1,654 τ.μ. Το ακίνητο εφάπτεται του 3ου δημοτικό σχολείου Αραδίππου και προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις. Η κατοικία είναι κενή και άμεσα διαθέσιμη. Είναι κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με καλή απόδοση. Πωλείται στην τιμή των €580,000. Για περισσότερες πληροφορίες και περιήγηση 3D ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential της Gordian, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3ApbJx8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ