Ένα χαρτοφυλάκιο με ακίνητα ποικίλων χρήσεων διαθέτει στην αγορά προς πώληση η Gordian, το οποίο περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα, δυο εμπορικά ακίνητα καθώς και τεμάχια για οικιστική, τουριστική αλλά και βιομηχανική εκμετάλλευση.

Το εν λόγω χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συνολικά 14 ακίνητα που βρίσκονται στις τέσσερις μεγάλες επαρχίες της Κύπρου, και αποτελούν ιδανικές επιλογές, τόσο για ιδιοκατοίκηση σε προνομιούχες περιοχές, όσο και για επενδυτικούς σκοπούς εμπορικής ή/και βιομηχανικής εκμετάλλευσης.

Οι τιμές των ακινήτων κυμαίνονται από €105,000 μέχρι €1,250,000 ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εμπίπτουν, το μέγεθος και την περιοχή στην οποία βρίσκονται.

Η επαρχία Λάρνακας φιλοξενεί τρία οικιστικά ακίνητα, που αφορούν ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Νικόλαο, και δύο οικόπεδα – ένα στην πόλη της Λάρνακας και ένα στον Ψεματισμένο.

Στην επαρχία Πάφου βρίσκονται συνολικά τρία ακίνητα, ένα εμπορικό κατάστημα εστίασης στην Πέγεια, ένα οικιστικό τεμάχιο στην Αγ. Μαρινούδα και ένα τουριστικό οικόπεδο στις Πάνω Αρόδες.

Παράλληλα, στη Λεμεσό βρίσκονται πέντε οικιστικά ακίνητα, δύο στον Αγ. Τύχωνα και από ένα στη Μουτταγιάκα, Κάψαλο και Πύργο, ενώ η Λεμεσός φιλοξενεί και ένα εμπορικό ακίνητο στην περιοχή Τσιφλικούδια, στην καρδιά της πόλης.

Τέλος, στη Λευκωσία διατίθενται συνολικά δύο ακίνητα, ένα βιομηχανικό τεμάχιο στο Τσέρι και ένα οικιστικό οικόπεδο στην Έγκωμη.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου:

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα στη συνοικία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας και αποτελεί μερίδιο 8% του συνολικού κτηρίου. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Στάδιο ΓΣΖ και τη Λεωφόρο Λεμεσού και είναι μέρος τριώροφου κτηρίου που αποτελείται από συνολικά 12 διαμερίσματα. Το εν λόγω διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ., 17 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, αποθήκη και στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Περιλαμβάνει κουζίνα ενιαία με σαλόνι/τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό ντους) και ένα μπάνιο. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €105,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό οκόπεδο στη Μουτταγιάκα, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά γωνιακό οικόπεδο στη Μουτταγιάκα. Βρίσκεται 400 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και 1 χλμ. από τη θάλασσα. Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 801 τ.μ., συντελεστή δόμησης 30% και οδική πρόσοψη 49 μ.. Προσφέρει εγγύτητα στην παραλία και σε όλες τις ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, σινεμά και εστιατόρια. Το οικόπεδο είναι ιδανικό για οικιστική ανάπτυξη. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €330,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Οικιστικό οικόπεδο στην Έγκωμη, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά γωνιακό οικόπεδο σε προνομιακή τοποθεσία, στην περιοχή Παρισσινός στην Έγκωμη. Η περιοχή θεωρείται μια από τις πιο αριστοκρατικές οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και στο Καζίνο Λευκωσίας. Το οικόπεδο επωφελείται 47 μ. συνολικής πρόσοψης.  Έχει εμβαδόν 697 τ.μ. με 90% συντελεστή δόμησης.  Προσφέρει εγγύτητα σε πολλές ανέσεις όπως πανεπιστήμια, σχολεία, εστιατόρια, υπεραγορές, καφετέριες και εμπορικά καταστήματα. Η ευρύτερη περιοχή είναι οικιστική και αποτελείται κυρίως από πολυτελείς κατοικίες. Το ακίνητο πωλείται στις €529,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Τέσσερα ενοποιημένα καταστήματα στην Πέγεια, Πάφος

Το εμπορικό ακίνητο αφορά τέσσερα ενοποιημένα καταστήματα που αποτελούν μέρος ενός εμπορικού συγκροτήματος στην Πέγεια και αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία αφού ενοικιάζεται και παρέχει σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Coral Bay, στο πιο δημοφιλές σημείο της ομώνυμης τουριστικής περιοχής, πολύ κοντά σε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, υπεραγορές, φαρμακεία και τράπεζες. Έχει συνολικό εμβαδόν 187 τ.μ.. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €450,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://bit.ly/33gTjEt.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ