Ακόμα ένα στολίδι πρόσθεσαν στην αλυσίδα τους οι Υπεραγορές Αλφαμέγα. Ο λόγος για το υπερσύγχρονο κατάστημα Αλφαμέγα που άνοιξε σήμερα τις πύλες του στην είσοδο του ολοκαίνουριου Metropolis Mall στη Λάρνακα. Πρόκειται για το 18ο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα, της μεγαλύτερης και ταχύτερα αναπτυσσόμενης αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο.

Η νέα υπεραγορά Αλφαμέγα στη Λάρνακα προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ακολουθώντας τον σχεδιασμό των υπόλοιπων καταστημάτων Αλφαμέγα, το νέο κατάστημα, έκτασης 3000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει μεγάλους, ευρύχωρους διαδρόμους προσφέροντας άνεση κατά το ψώνισμα, ενώ είναι εξοπλισμένο με τεχνολογικές υποδομές που παίρνουν την εμπειρία ψωνίσματος σε άλλο επίπεδο.

Για πιο ποιοτικές, πιο εύκολες και πιο γρήγορες αγορές, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τα ψώνια τους μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής στα ταμεία self-checkouts, ενώ μπορούν να ενημερώνονται για τις τρέχουσες προσφορές και άλλα νέα των Υπεραγορών Αλφαμέγα από τις μεγάλες οθόνες που βρίσκονται τοποθετημένες σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος. Κάποιες από αυτές λειτουργούν επίσης και ως οθόνες αφής, προκειμένου να καθοδηγούν τους καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων που ψάχνουν.

Η νέα υπεραγορά Αλφαμέγα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητεί άνεση στο ψώνισμα, αλλά και ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, brands που να μπορεί να εμπιστευτεί και ελκυστικές τιμές. Ειδικότερα, η νέα υπεραγορά περιλαμβάνει φρέσκα τμήματα, όπως φρουταρία, φούρνο, κρεοπωλείο και ψαραγορά, τμήμα με προϊόντα ντελικατέσεν, κάβα με μεγάλη ποικιλία ποτών και τμήμα non food, όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί ηλεκτρικά είδη και εποχιακά προϊόντα. Εντός της υπεραγοράς λειτουργεί επίσης και Bean Bar Cafe για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους κάνοντας τις αγορές τους. Επιπλέον, η υπεραγορά διαθέτει επώνυμα είδη καθημερινής ανάγκης και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Αλφαμέγα.

Η υπεραγορά θα λειτουργεί Δευτέρα με Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ τις Κυριακές θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 μέχρι και τις 21:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα μπορούν να επωφελούνται από πλούσιες προσφορές και ελκυστικές τιμές, ενώ σε καθημερινή βάση θα μπορούν να βρουν σε μόνιμα χαμηλές τιμές μια τεράστια γκάμα από επώνυμα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση «Κάθε μέρα χαμηλές τιμές». Οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις τρέχουσες προσφορές, εκτός από τις οθόνες εντός του καταστήματος και από το φυλλάδιο προσφορών, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Κάνοντας εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας Alphamega Family και κατεβάζοντας στο κινητό την εφαρμογή Stick & Win, οι πελάτες απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα προνόμια και προσφορές, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επώνυμα είδη σε χαμηλές τιμές ή χωρίς κανένα κόστος. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα (https://www.alphamega.com.cy/).

Διαθέτοντας ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και εργοδοτώντας 2000 εργαζόμενους, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο, αλλά και η πρώτη μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών που λειτούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα με παγκύπρια κάλυψη.

Η εταιρεία πρωτοπορεί στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος στα καταστήματά της αλλά και διαδικτυακά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ