Το Cyprus International Luxury Property and Residency Conference 2021 που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 25 Αυγούστου 2021 στο ξενοδοχείο Amara της Λεμεσού και διοργανώθηκε από τον Όμιλο ILP με την υποστήριξη της Michael Kyprianou & Co LLC, στέφθηκε με επιτυχία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των τοπικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Όλοι οι ομιλητές, οι εκθέτες και οι παρευρισκόμενοι ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό το δια φυσικής παρουσίας συνέδριο που έλαβε χώρα στην Κύπρο για πρώτη φορά.

Οι συμμετέχοντες έφθασαν από κάθε γωνιά του κόσμου με 50 εξέχουσες εταιρείες μετανάστευσης και ακινήτων από ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Μάλτα, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Πορτογαλία, ενώ κορυφαίοι ομιλητές από 30 χώρες είχαν ευκαιρία να μοιραστούν παρουσιάσεις και πληροφορίες για διαφορετικά και ενδιαφέροντα θέματα, όπως:

 

• Μετανάστευση με επένδυση: Επισκόπηση των προγραμμάτων που προσφέρουν 30 χώρες

• Ακίνητα και επενδύσεις που αποφέρουν εισόδημα

• Εναλλακτικές επενδυτικές ευκαιρίες

• Επισκόπηση επιχειρηματικών προγραμμάτων

 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες εκφράζοντας τη χαρά του, που μπόρεσε τελικά να φιλοξενήσει η πόλη του, ένα τέτοιο συνέδριο δια ζώσης μετά από τόσους μήνες και δυσκολίες που έφερε η πανδημία. Ο κ. Κώστας Γαλαταριώτης, εκ μέρους του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ο κ. Ανδρέας Γιασεμίδης, εκ μέρους του Cyprus Investment Funds Association (CIFA), ανέπτυξε τις δράσεις του συνδέσμου και τις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση του κ. Σάββα Σαββίδη, Δικηγόρου και Συνέταιρου, της Michael Kyprianou & Co LLC, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά το “The Fast-Track Business Activation Mechanism” που προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο ιδιαίτερα σε υπηκόους τρίτων χωρών. Ο ενθουσιασμός που δημιουργήθηκε μετά την παρουσίασή του ήταν έντονος και ο κ. Σαββίδης βρέθηκε να απαντά σε πολλές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους επενδυτές, κτηματομεσίτες, ιδιοκτήτες εταιρειών και επαγγελματίες του χώρου.

Συντονίστρια του διήμερου συνεδρίου ήταν η κ. Πάολα Χατζηλαμπρή, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης στην Michael Kyprianou & Co LLC.

Το σίγουρο είναι ότι η Κύπρος έχει πλέον μπει στο χάρτη της ILP Group, αφού μέχρι τώρα οι προορισμοί τους περιλαμβάνουν το Μονακό, τις Κάννες, την Σαγκάη, το Ντουμπάι κ.α. Η Κύπρος απέδειξε έμπρακτα ότι είναι κατάλληλος επενδυτικός προορισμός, ενώ οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν την επιστροφή του συνεδρίου στη χώρα μας τον επόμενο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ