Η Relia Trading και το κορυφαίο γερμανικό luxury beauty brand Augustinus Bader, υποδέχτηκαν την περασμένη Τετάρτη, συνεργάτες, beauty lovers και εκπρόσωπους των media, σε ένα υπέροχο πρωινό ομορφιάς.

Οι καλεσμένοι, βρέθηκαν για brunch στο εστιατόριο Skinny Fox, στο κέντρο της Λευκωσίας και είδαν πρώτοι από κοντά, το νέο επαναστατικό προϊόν του Augustinus Bader που έχει μόλις κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα δυναμωτικό ορό για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, που θρέφει και δυναμώνει την τρίχα υποστηρίζοντας τη φυσική της ανάπτυξη, για πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες και «γεμάτα», καλοσχηματισμένα φρύδια. Οι παρευρισκόμενοι, είχαν παράλληλα τη χαρά να δοκιμάσουν και τα υπόλοιπα κορυφαία προϊόντα του brand και να ζήσουν την απόλυτη skincare εμπειρία.

ABOUT RELIA TRADING

Η εταιρεία Relia Trading αντιπροσωπεύει πέραν των 25 πιο μεγάλων εργοστασίων παγκοσμίως στον τομέα των SPA, της αισθητικής, της γυμναστικής, των καλλυντικών και της ιατρικής. Αποτελεί την νούμερο ένα εταιρεία παροχής εξοπλισμού γυμναστηρίων, ινστιτούτων αισθητικής, ξενοδοχείων, spa και επαγγελματιών υγείας. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, ερευνά, ενημερώνει και εξελίσσεται. Σήμερα, αποτελεί την νούμερο ένα εταιρεία εξαγωγών καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, προϊόντων και εξοπλισμού SPA σε Ελλάδα, Ρουμανία, Αλβανία και Κόσοβο.

Web: https://www.relia.com.cy
Facebook:
https://www.facebook.com/ReliaTradingLtd/?ref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/reliatrading/Στέλλα Τζιαούρη, Χάρις Βάτη, Γιάννα Πέρου, Σοφία Ευθυμίου, Χριστιάνα Κωνσταντίνου.
Κωνσταντίνος Ταλάσιης, Χρυστάλλα Κουρή.
Έλενα Αποστόλου, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Νατάσα Αλεξάνδρου.
Μαρία Θωμά, Νάταλη Κωνσταντινίδου.
Κλαίρη Σκουφίδου, Χαρά Χαραλάμπους, Χριστιάνα Θεμιστοκλέους.
  Στέλλα Τζιαούρη.
Σιμώνη Αβραάμ.
Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Γιάννα Πέρου, Μάικ Ορφανίδης.
Γιάννης Κυριάκου, Μιράντα Βιολάρη, Κλειώ – Μαρίνα Σταύρου.
Μάικ Ορφανίδης, Στέλλα Τζιαούρη.
Ζώη Σοφοκλέους.
Χαρά Χαραλάμπους, Εβελίνα Κυράστα.
Αλεξία Μεγαλέμου, Μαρία Κακουλή.
Γεωργία Γεωργίου.
Κωνσταντίνα Αδρατζιώτη, Έλενα Θεοδώρου, Κατερίνα Ιωάννου, Ινώ Σανταμά, Χάρις Θεοδοσιάδου, Σιμώνη Αβραάμ, Χρυστάλα Κουρή, Μαρία Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Μαυρόκωστα, Νατάσα Παπαθωμά, Ντανιέλα Λαμπριανίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ