Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ , ο επίσημος Μαραθώνιος της Κύπρου, επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού!

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός επανέρχεται ισχυρότερο, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, και θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαρτίου 2022.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, αναμένετε να προσελκύσει πέραν των 15 χιλιάδων δρομέων εκ των οποίων οι τρείς χιλιάδες προέρχονται από 68 διαφορετικές χώρες. Η εκδήλωση στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς και αποτελεί πρότυπο διοργάνωσης, συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της Λεμεσού και της Κύπρου και τοποθετείται σε καίρια θέση στο παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων δρομικών διοργανώσεων.   

Διήμερο με 6 διαφορετικές διαδρομές

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις.  Το αγωνιστικό κομμάτι, γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό καθώς στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιείται και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ , ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

Τρέχουμε για έναν καλό σκοπό

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου,  που προάγει τη διαχρονική αξία και την ηθική διάσταση του “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Παράλληλα, αναδεικνύει τον εθελοντισμό και την κοινωνική διάσταση της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Από το 2018, οι χιλιάδες δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από €60.000 στηρίζοντας περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις και σύνολα. Κάθε συμμετοχή στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς οι δρομείς μέσω της εφαρμογής Give’n’ Gain, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να συγκεντρώνουν χρήματα για το δικό τους φιλανθρωπικό σκοπό.

Για ακόμη μια χρονιά, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στηρίζει το Καραϊσκάκειο ίδρυμα συμβάλλοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Κάνε έγκαιρα την εγγραφή σου και επωφελήσου 40% έκπτωση

Κάνε έγκαιρα την εγγραφή σου και επωφελήσου 40% έκπτωση στον αγώνα της επιλογής σου. Η Early bird έκπτωση 40% θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.  Για πληροφορίες και εγγραφές:  www.limassolmarathon.com

* Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από αυστηρά υγειονομικά μέτρα και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ