Ο έκτος στη σειρά αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με πολλές συμμετοχές ανά το παγκύπριο. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε VIRTUAL μορφή από κάθε γωνιά της Κύπρου από τις 22 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021, σεβόμενοι τις νέες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας. Οι συμμετέχοντες μετέφεραν το μήνυμα «Τρέχουμε για τα παιδιά μας από κάθε γωνιά της Κύπρου», και στήριξαν τον σκοπό του αγώνα που δεν είναι άλλος από την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης από την παιδική ηλικία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, οι φίλοι δρομείς του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 διένυσαν την απόσταση της επιλογής τους από το αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, το πάρκο της γειτονιάς, τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου και κατέγραψαν τον χρόνο τους σε smartwatch ή running application στο κινητό τους, ενώ μοιράστηκαν την επίδοσή τους με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα εγγραφών.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, στο VIRTUAL RUN AS ONE 2021 συμπεριελήφθησαν οι πιο κάτω κατηγορίες: Ατομικός Ημιμαραθώνιος 21χλμ., Ατομικός Δρόμος 10χλμ., Εταιρικός Δρόμος 5χλμ., Ατομικός Δρόμος 5χλμ., Δρόμος 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους.

Στη φετινή διοργάνωση μεγάλοι χορηγοί ήταν οι εταιρείες DELOITTE και PRIMETEL, υποστηρικτής του αγώνα η εταιρεία LANDAS COLOUR και χορηγοί οι εταιρείες DIXAN, SOMAT, ACS COURIER, NEXTECH, UNIVERSAL LIFE, HOLLAND & BARRETT και RCB BANK.

Στο 1Κ FUN RUN συμμετείχαμε με τη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, το καλύτερό μας, Το καλύτερο στη διατροφή μας!

Στον φετινό αγώνα δρόμου όλοι οι συμμετέχοντες που στήριξαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» καθώς και το ίδιο το πρόγραμμα, ανακηρύχθηκαν νικητές του αγώνα.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του αγώνα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δρομείς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας περιμένουμε με χαρά στο RUN AS ONE 2022 που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία.

Η ταυτότητα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

Η διοργάνωση αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σχετικά με πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ