Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Avantgarde προσφέρουν κουπόνια για δωρεάν εισιτήρια για τρία μοναδικά ρεσιτάλ πιάνου, στο πλαίσιο της εκστρατείας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Υπεραγορών για τον πολιτισμό. Μέσω αυτής της συνεργασίας, το μουσικόφιλο κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία, κατά το τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, να παρακολουθήσει από κοντά τους βιρτουόζους πιανίστες Jonathan Fournel (25/10), Mikhaïl Bouzine (29/10) και Anton Gerzenberg (02/11), στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Οι τρεις καταξιωμένοι μουσικοί έχουν κερδίσει τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς πιάνου που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο και έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους  στη μουσική, παρά τη νεαρή τους ηλικία.

Με αγορές άνω των €40 σε μία απόδειξη, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν  στους πελάτες τους κουπόνι που μπορεί να ανταλλαχθεί με ένα ή περισσότερα δωρεάν εισιτήρια για το ρεσιτάλ της επιλογής του. Να σημειωθεί πως κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ή και περισσότερα ρεσιτάλ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα εισιτήρια τους από τα καταστήματα ACS Courier, εντελώς δωρεάν, με την επίδειξη του συγκεκριμένου κουπονιού.

Τα κουπόνια θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού από όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, από τις 06/10/2021 μέχρι 15/10/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων, ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ