Για την άνοιξη του 2021, ο οίκος Guerlain γιορτάζει την αγνή λάμψη που προσφέρει το μαργαριτάρι με μια νέα συλλογή μακιγιάζ που χαρίζει το αληθινό φως.

Οι πιο όμορφες αντανακλάσεις αυτού του θησαυρού της φύσης βρίσκονται τώρα σε δύο αποκλειστικές νέες πούδρες Météorites και δύο ραφινάτες αποχρώσεις του κραγιόν Rouge G. Τόσο πολύ επιθυμητά όσο και συλλεκτικά, αυτά τα ποθητά προϊόντα περιορισμένης έκδοσης γεμίζουν την άνοιξη με γοητεία και φυσικά πολύτιμη λάμψη. Το φινίρισμα Pearlescent ανακαλύφθηκε ξανά και είναι ακαταμάχητο…

ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Αυτή τη σεζόν, τα μαργαριτάρια της πούδρας Météorites, ένας εμβληματικός σύμμαχος για τη δημιουργία λάμψης, περιλαμβάνει ένα μεγάλο νέο ροζ μαργαριτάρι με ολογραφικούς τόνους που αντανακλούν κάθε έντονη όψη του φωτός. Η πρώτη αρμονία, η Météorites Pearl Glow, διαθέτει αυτό το αποκλειστικό νέο μαργαριτάρι σε πούδρα μέσα σε έναν απαλό συνδυασμό τόνων εμπνευσμένο από τη θρυλική, με τις καλύτερες πωλήσεις απόχρωση 02 για τη φυσική λάμψη του μαργαριταριού. Το δεύτερο, Météorites Pink Pearl, έρχεται σε αποχρώσεις του ρουζ, που ξυπνούν το δέρμα με ένα λαμπερό, δροσερό ανοιξιάτικο φως.

Για αυτήν την έκδοση, στην εμβληματική θήκη των Météorites δόθηκε μια ακαταμάχητη νέα λεπτομέρεια με ένα μοναδικό πακέτο ντυμένο τώρα σε καθαρό λευκό.

Είτε εφαρμόζονται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο, είτε σε πινελιές για να το σμιλεύουν, αυτές οι δύο πούδρες που μοιάζουν με κόσμημα χαρίζουν μια ανάσα λάμψης στο δέρμα.

ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Χάρη σε δύο νέες αποχρώσεις που εμπνέονται από το χρώμα του μαργαριταριού, το κραγιόν Rouge G γίνεται πιο μαγευτικό από ποτέ, αντανακλώντας το φως και ντύνοντας τα χείλη με απαλή, εκλεπτυσμένη λάμψη. Universal, Sheer Shine 07 καλύπτει τα χείλη σε μια ζεστή nude απόχρωση, με χρυσές λάμψεις του μαργαριταριού. Εν τω μεταξύ, το πολύ θηλυκό και ντελικάτο χρώμα Sheer Shine 76 έρχεται ντυμένο με απαλά λαμπερά, περλέ χρώματα μαργαριταριού με ροζ πιγμέντα. Για την ολοκλήρωση της συλλογής, αυτά τα περιορισμένης έκδοσης χρώματα για τα χείλη συνδυάζονται με δύο θήκες κραγιόν Rouge G, τα οποία για πρώτη φορά είναι διακοσμημένα με ντελικάτα, μικροσκοπικά μαργαριτάρια. Ενώ η θήκη Pearl Glow είναι εμπνευσμένη από τα λευκά ιριδίζοντα μαργαριτάρια, η θήκη Pink Pearl έρχεται στην ακαταμάχητη απόχρωση της ροζ μπαλαρίνας.

Δύο συλλεκτικοί θησαυροί για να τους επιδεικνύεις όλη τη σεζόν.

MÉTÉORITES,

Πάνω από 30 χρόνια μοναδική γαλλική εξειδίκευση

SAVOIRFAIRE

Η χειροτεχνία είναι εξίσου απαραίτητη για τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα μαργαριτάρια της πούδρας Météorites σήμερα με τον ίδια μέθοδο, όπως γινόταν και στο παρελθόν. Μόνο πέντε καλλιτέχνες που κυριαρχούν στην τέχνη τους, διδάσκονται από τους μεγαλύτερους τους, για να χρησιμοποιούν την ισορροπία νερού και πούδρας. Πάνω από πέντε ώρες, χρησιμοποιούν χειροκίνητη τεχνική για να δημιουργήσουν τα μαργαριτάρια Météorites στο ατελιέ Chares στο Eure-et-Loir της Γαλλίας.

Αυτή η πραγματικά εξαιρετική τεχνογνωσία έχει συγκεντρώσει την πιστοποίηση του Οίκου Guerlain ως επιχείρηση ζωντανής κληρονομιάς.*

* Κρατική πιστοποίηση που χορηγείται από το Υπουργείο Οικονομίας.

R O U G E   G

S H A D E S

N ° 07

(SHEER SHINE)

N ° 76

(SHEER SHINE)

37

C A S ES

PEARL   GLOW PINK, PEARL

30€

MÉTÉORITES PEAR L   GLOW

61,50€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ