Από το teaser που είχε κυκλοφορήσει ο οίκος, μας είχε προετοιμάσει πως το σόου του θα είναι εντυπωσιακό και η αλήθεια είναι ότι η έναρξη έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ντεφιλέ άνοιξε η μούσα του οίκου, Chanel Charlotte Casiraghi που μπήκε στο Grand Palais Éphémère με το άλογό της, ντυμένη με ένα riding τζάκετ φτιαγμένο από tweed και παγιέτες. Το σκηνικό που στήθηκε περιλάμβανε graphic γλυπτά του visual artist Xavier Veilhan.

Όσο αφορά την συλλογή, η Virginie Viard καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chanel, κατάφερε να «παντρέψει» την υψηλή ραπτική με την prêt-à-Porter.

Χρησιμοποιώντας όλους τους κώδικες που χαρακτηρίζουν τον οίκο αλλά δημιουργώντας και κομμάτια σε πιο χαλαρές γραμμές και με ανάλαφρα ύφασμα που διακοσμούνταν από διακριτικές jewel λεπτομέρειες πέτυχε το εγχείρημα να δημιουργήσε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν εύκολα στην καθημερινότητα.

Μια άκρως θηλυκή συλλογή από την οποία δεν έλλειπαν φυσικά τα διαχρονικά tweed σακάκια, τα Mary Jane ασπρόμαυρα παπούτσια και οι signature λεπτομέρειες από καμέλιες.

Διαβάστες επίσης: Dior Couture SS22: H Υψηλή ραπτική αποθέωσε την κομψότητα και την απλότητα

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ