Ο ισπανικός οίκος Loewe, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ατέλειωτη σύγχυση γύρω από την προφορά και γραφή του όνομά του, με έναν μοναδικό στο είδος του “διαγωνισμό ορθογραφίας”.

Σε σκηνοθεσία Ally Pankiw και σενάριο Dan Levy, το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Levy παρουσιάζει ένα διαγωνισμό ορθογραφίας και προφοράς που διεξάγεται από το 1971 έως σήμερα. Η Aubrey Plaza ανεβαίνει στη σκηνή ως μια σειρά από χαρακτήρες διαγωνιζομένων από κάθε εποχή.

Με τη βοήθεια εμβληματικών κομματιών από το αρχείο της LOEWE και της βραβευμένης hair stylist Michelle Ceglia, η Plaza εμφανίζεται ως αγχωμένη διαγωνιζόμενη με curtain bangs και υπερμεγέθη γυαλιά της δεκαετίας του ’70. Στη σκηνή της δεκαετίας του ’80, υιοθετεί το τολμηρό, πολύχρωμο στυλ του Μαϊάμι. Στη συνέχεια, για τη σκηνή του διαγωνισμού της δεκαετίας του ’90, υποδύεται μια socialite με την τσάντα Amazona του οίκου. Ενώ για την τελική εμφάνιση του 2024, φοράει ένα φόρεμα σε σχήμα αυτοκινήτου του οίκου και τις αγαπημένες balloon γόβες από τη συλλογή του φθινόπωρου/χειμώνα 2022.

Δείτε το διασκεδαστικό βίντεο του οίκου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ