Καινοτομία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν την συλλογή φθινόπωρου χειμώνα του brand ανδρικών ενδυμάτων που συνδέεται άρρηκτα με το αυθεντικό ιταλικό στυλ.

Η τεχνολογία συναντιέται με πρωτοπόρο design ώστε να προσφέρει κολακευτική εφαρμογή και ξεχωριστές αποδόσεις, όπως τα παντελόνια και κοστούμια από active μάλλινες φανέλες merinos που πλένονται στο πλυντήριο, έχουν φυσική ελαστική συμπεριφορά, αποβάλλουν τις δυσάρεστες οσμές δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος.

 

Στην συλλογή του φετινού χειμώνα έρχονται να προστεθούν φόρμες που συνδυάζουν με tailored σακάκια και αθλητικά trainers και χαρακτηρίζουν την εξέλιξη του τρόπου ζωής που εκφράζει ο οίκος.

Σε συνέχεια αυτής της τάσης ανακαλύπτουμε εκ νέου τα παντελόνια με λάστιχο, αυτή τη φορά και σε traveller μάλλινα υφάσματα ιδανικά για την καθημερινότητα του άντρα επαγγελματία. Αναπόσπαστα μέρος της, τα σακάκια από πολύτιμες πρώτες ύλες και την ανάλαφρη κατασκευή – σύμφωνα με τις αρχές της νοτιο ιταλικής παράδοσης – αποτελούν το νέο δίπολο άνεσης και κομψότητας.

Επιπλέον η TAILOR ακολουθεί μια οικολογικά βιώσιμη διαδρομή προωθώντας την χρήση μάλλινων όπως το pecora nera του οίκου Loro Piana των οποίων τα χρώματα είναι φυσικής προέλευσης αλλά και χρήση organic βάμβακος μέσω της συνεργασίας του brand με τον οίκο Albini.

Τα προιοντα TAILOR διατίθενται στην Ελλάδα μέσω του δικτύου monobrand καταστημάτων και της Online μπουτίκ www.tailoritalianwear.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ