Οι δύο κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και χρησιμοποιήθηκαν σαν “μοντέλα”

Λόγω των δυσκολιών, που έχει επιφέρει η πανδημία, η παρουσία κοινού σε επιδείξεις μόδας -έχει προς το παρόν- απαγορευτεί. Έτσι, ο γαλλικός οίκος Balmain συνεργάζεται με τη Mattel και επιστρατεύει τη Barbie και τον Ken για να αναδείξουν τη νέα collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 και να παρουσιάσουν το show. Οι δύο κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και χρησιμοποιήθηκαν σαν “μοντέλα”, φορώντας τις δημιουργίες του οίκου. Στη νέα συλλογή ξεχωρίζουν τα παστέλ χρώματα και οι ιδιαίτερα τονισμένοι μυτεροί ώμοι, ένα στυλ με επιρροές από τις δημιουργίες του ιδρυτή του οίκου, Pierre Balmain.

Το show δεν είχε πολλά φαντασμαγορικά εφέ, καθώς έλαβε μέρος σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο  Charles De Gaulle του Παρισιού με μοναδικούς παρευρισκόμενους τη Barbie και τον Ken δίπλα σε ένα παροπλισμένο 777 της Air France.  To streaming του show άνοιξε με τη δήλωση του  διευθυντή του οίκου Balmain, Olivier Rousteing: «Δεν ξέρω πού πηγαίνουμε. Ξέρω, όμως, ότι κάπου πηγαίνουμε. Ο στόχος δεν είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι, η αναχώρηση και η απόδραση».

Ο Richard Dickson, πρόεδρος της Mattel, τονίζει ότι το κοινό σημείο του γαλλικού οίκου και της Barbie είναι το παρελθόν, από το οποίο προέρχονται.  «Όπως και ο οίκος Balmain, η Barbie βασίζεται σε μία μοναδική κληρονομιά», αναφέρει. «Από το ντεμπούτο της το 1959, είναι ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτονας τη φαντασία και επηρεάζοντας συζητήσεις σε όλον τον κόσμο. Κάθε μια από τις συνεργασίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει η Barbie, είναι ένας καθρέφτης των καιρών και ένα στιγμιότυπο της ποπ κουλτούρας», προσθέτει.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ