Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το απόγευμα, η Catherine Middleton και ο πρίγκιπας William, συνομίλησαν με φοιτήτριες νοσοκόμες από το Πανεπιστήμιο του Ulster, για να ακούσουν τις εμπειρίες τους σχετικά με τη μελέτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και την πραγματοποίηση τοποθετήσεων στην πρώτη γραμμή στη Βόρεια Ιρλανδία.

Για την virtual συνάντηση, η Catherine επέλεξε το αγαπημένο της κοστούμι, του οίκου Alexander McQueen, όπου το συνδύασε με μια πλεκτή μπλούζα σε κρεμ απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με ένα εκπληκτικό κολιέ με πολύτιμους λίθους.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε φορέσει στο παρελθόν ένα κομμάτι Lapis Lazuli. Στην πραγματικότητα είναι μια νέα αγορά από το brand Astley Clarke, η οποία κοστίζει 160 λίρες. Ο λίθος Lapis Lazuli είναι μια πέτρα θεραπείας, σοφίας, διαίσθησης και αλήθειας, καθιστώντας το κατάλληλο για αυτή τη σημαντική συνάντηση που το επέλεξε η Catherine Middleton.
Ο λίθος είχε χρησιμοποιηθεί στη διάσημη μάσκα θανάτου του βασιλιά Τουταγχαμών και η Κλεοπάτρα ήταν γνωστό ότι το χρησιμοποίησε lapis lazuli ως σκιά ματιών.

 

Catherine Middleton

 

Ο ιστότοπος της Astley Clarke αναφέρει: “Ένας εορτασμός ζωντάνιας, αυτό το ημι-λεπτό κρεμαστό κόσμημα Stilla διαθέτει ένα μαγευτικό λίθο λάπις λάζουλι και είναι από χρυσό 18 καρατίων σε επιχρυσωμένο ασήμι”.
Το βασιλικό ζευγάρι επαίνεσε την ομάδα νοσοκόμων κατά τη διάρκεια της κλήσης, με την Catherine Middleton να τους λέει: “Η νοσηλευτική είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα επαγγέλματα στη χώρα, οπότε δεν θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει μια καλύτερη επιλογή σταδιοδρομίας, ενώ τώρα τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ