Η Angelina Jolie, η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μόδα.

Η Angelina θα λανσάρει το «Atelier Jolie», ένα νέο brand, το οποίο θα χρησιμοποιεί το παλιό στοκ και θα δώσει εργασία σε ταλαντούχους πρόσφυγες και ανθρώπους του περιθωρίου, ανάλογα πάντα με τις δεξιότητές τους.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντ της ανάρτησης έγραψε, «Ξεκινάω κάτι καινούργιο σήμερα, μια κολεκτίβα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν. Το Atelier Jolie είναι ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους, που θα συνεργαστούν με μια διαφορετική οικογένεια από επαγγελματίες ράφτες, πατρονίστ και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Αυτό προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς μόδιστρους και δημιουργούς που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία να κάνω χρήσιμο το υψηλής ποιότητας vintage υλικό και στοκ, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και από την θέληση να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί την αυτοέκφραση».

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τόνοι άχρηστων υφασμάτων αφήνονται σε χωματερές κάθε χρόνο. Το Atelier Jolie φαίνεται να σχεδιάστηκε για να προλάβει αυτή την κρίση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, «Θα μπορείτε να επιδιορθώνετε ή να ανακυκλώνετε κομμάτια από την ντουλάπα σας, που θέλετε να ανανεώσετε, κάνοντας καλύτερη την εφαρμογή, δίνοντας νέο αέρα σε κάτι που θα μπορούσατε να είχατε πετάξει και δημιουργώντας κειμήλια με προσωπικό νόημα».

Δείτε την ανακοίνωση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ