Η καθημερινότητα δίπλα στα καθαρά, κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου και η θέα του ορίζοντα, είναι το απόλυτο ζητούμενο για όσους έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής που υπόσχεται η Μαρίνα Αγίας Νάπας.

 

Το concept του beachfront living που προσφέρει το οικιστικό κομμάτι της Μαρίνας Αγίας Νάπας, συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό και τις απαραίτητες υποδομές για ένα απαράμιλλο περιβάλλον υψηλής αισθητικής για τους ιδιοκτήτες των συνολικά 35 πολυτελών παραθαλάσσιων επαύλεων του έργου.

 

 

Άνετη διαβίωση, 24ωρη ασφάλεια, ιδιωτικότητα, πολυτέλεια, μοντέρνα αρχιτεκτονική με επιρροές από τοπικά-παραδοσιακά στοιχεία και άμεση πρόσβαση στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει η Μαρίνα Αγίας Νάπας στους ενοίκους των παραθαλάσσιων επαύλεων: 11 από αυτές με απευθείας πρόσβαση στην παραλία, 12 επαύλεις στη χερσόνησο της Μαρίνας με άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού και 12 στο τεχνητό νησί της Μαρίνας.Στόχος της ομάδας αρχιτεκτόνων του έργου είναι η συνύπαρξη παλαιών και καινούριων στοιχείων, προσφέροντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Μπορεί η ιστορική αρχιτεκτονική να έχει τη δική της γοητεία, ωστόσο, η σύγχρονη έχει την ικανότητα να δημιουργεί έμπνευση. Στο εξωτερικό των παραθαλάσσιων επαύλεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας έχει δοθεί έμφαση στον συνδυασμό υλικών όπως η τοπική πέτρα των γύρω λατομείων, με κομψές γύψινες επιφάνειες και υπερμεγέθεις συρόμενες γυάλινες πόρτες ύψους 2,8 μέτρων που αναδεικνύουν την εκπληκτική θέα και επεκτείνουν τους κύριους χώρους διαβίωσης στο ισόγειο μέχρι τη βεράντα και το κατάστρωμα της πισίνας, στα δρομάκια και τους άνετους κήπους. Η εσωτερική διαρρύθμιση ακολουθεί τις μοντέρνες προδιαγραφές με ανοιχτούς και ευρύχωρους χώρους, όλους προσανατολισμένους στρατηγικά για απρόσκοπτη πρόσβαση προς τη θάλασσα.

 

Παραθαλάσσιες επαύλεις:

11 επαύλεις με απευθείας πρόσβαση στην κατάξανθη παραλία με τη λεπτόκοκκη άμμο, έχουν σχεδιαστεί μοναδικά για να προσφέρουν στους ενοίκους τους ένα πραγματικά ιδιωτικό και μοντέρνο περιβάλλον, με άνετους εσωτερικούς χώρους, καταπράσινους κήπους και καταπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Είναι πλήρως ανεξάρτητες, 3, 4 ή 5 υπνοδωματίων, λίγα μόλις βήματα μακριά από την παραλία, σχεδιασμένες με προσεκτική ισορροπία εκλεπτυσμένης κομψότητας και σύγχρονης πολυτέλειας. Το καθιστικό τους έχει ενιαία διαρρύθμιση, εξοπλισμένο με της καλύτερης ποιότητας εξοπλισμό και φωτιστικά.

 

Επαύλεις στη χερσόνησο της Μαρίνας:

12 πολυτελείς επαύλεις 3 υπνοδωματίων, με ιδιωτική και ασφαλή πρόσβαση στη χερσόνησο της Μαρίνας, με άμεση θέα στη μαρίνα και ιδιωτικό χώρο πρόσδεσης σκαφών σε ασφαλείς αποβάθρες. Οι επιφάνειες από γυαλί που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαύλεων και η μοντέρνα, ανοιχτή διαρρύθμιση στους κύριους χώρους ενώνουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

 

Επαύλεις στο τεχνητό νησί:

12 πολυτελείς επαύλεις 3, 4 ή 5 υπνοδωματίων στο τεχνητό ιδιωτικό νησί μέσα στη λιμενολεκάνη της Μαρίνας, είναι χτισμένες ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής, με προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, και εξαιρετικά υλικά, εξοπλισμό και φωτιστικά. Με μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν φυσικό φως και εκπληκτική θέα στη μαρίνα, αυτές οι μοναδικές κατοικίες συνδυάζουν απόλυτα την άνετη διαβίωση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς τους χώρους.

 

 

 

Οι κατασκευαστικές εργασίες των παραθαλάσσιων επαύλεων στη Μαρίνα Αγίας Νάπας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Μέχρι το τέλος του 2020 αναμένεται η παράδοση της πρώτης έπαυλης.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις επαύλεις στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επικοινωνήστε:

Τηλ. 23 300 500

Email. [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ