Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart.

Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης.

Το Blue Heart, αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας!

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.

Υποστηρικτές: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Laiko Cosmos Trading, Hellenic Bank, A&P Christofi Bros Constructions.

Προπώληση Εισιτηρίων: ticketmaster

Πληροφορίες: Τηλ: 70000155

Σχετικά με το Blue Heart:

Το Blue Heart δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριγμα εκεί που υπάρχει ανάγκη και να επιστρέψει στους πολίτες όσα αυτονόητα δικαιούνται αλλά αδυνατούν να εξασφαλίσουν.

Άμεσα, στην πρώτη γραμμή, όπου υπάρχει ανάγκη!

Στήριγμα ελπίδας στα δύσκολα!

Ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης.

Στηρίζεται από ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ