Στο άκουσμα της λέξης “καρκίνος” παγώνεις. Πως εμφανίστηκε ξαφνικά αυτός ο εφιάλτης; Τι θα κάνω τώρα; Πρέπει να αρχίσεις χημειοθεραπείες; Οι πρώτες σκέψεις είναι σίγουρα γεμάτες φόβο…είναι σκοτεινές, μαύρες. 

Το μαύρο όμως φεύγει και σιγά-σιγά αποχρωματίζεται. Αρχίζεις να βλέπεις ξανά φως, γιατί βρήκες τη δύναμη να παλέψεις για σένα αλλά και για εκείνους που αγαπάς. Για εκείνους που φοβούνται περισσότερο μην σε χάσουν.

Αντιλαμβάνεσαι πως σίγουρα δεν είσαι μόνη, είναι πολλές οι “ροζ φιγούρες” εκεί έξω που δίνουν τη δική τους μάχη.

Για όλες εκείνες λοιπόν το HELLO! Cyprus, σε συνεργασία με το bean bar, διοργάνωσε ένα “ροζ brunch”, με αφορμή τον Μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. 

Η Αργυρώ Ροτσίδου, η Μαριέλλα Χρήστου, η Αναστασία Κωνσταντίνου και Άννα Σιάλαρου μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες. Η Αργυρώ γύρισε το χρόνο πίσω στη στιγμή που το έμαθε, στο ταξίδι στην Γερμάνια, η Μαριέλλα μίλησε για την επιλογή της να το κρατήσει κρυφό από γιο της, η Αναστασία για τη λάθος διάγνωση αλλά και για την ευκαιρία που της δόθηκε να βλέπει πλέον τα πάντα διαφορετικά. Η Άννα, η νεότερη της παρέας αυτού του brunch αναφέρθηκε στην δική της περιπέτεια, στον άνθρωπο που έχει στο πλάι της και της δίνει δύναμη να συνεχίζει να πολεμά.

Ταυτόχρονα, η ψυχολόγος της Europa Donna, Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου, παίρνοντας ως αφετηρία τις ιστορίες τους μας έλυσε απορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρησης των παιδιών σε περιπτώσεις που η μαμά ασθενεί, πως μπορεί ο περίγυρος να βοηθήσει το αγαπημένο του πρόσωπο που έρχεται αντιμέτωπο με την ασθένεια κ.α. 

Συγκίνηση, χαρά, δύναμη για ζωή και ένα πολύ ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας ήταν το αποτέλεσμα αυτού του ροζ brunch.

“Η κάθε μια μας πρέπει να αφιέρωνει χρόνο για αυτοεξέταση…Όσο πιο γρήγορα το ανακαλύψουμε τόσο πιο εύκολη θα είναι πορεία μας”.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο μέρος της συζήτησης του HELLO! Brunch με την Europa Donna

Ευχαριστίες:

Bean Bar 360
Manentzos garden center

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ