Γνωρίστε τη Missy, την όμορφη γάτα διάσωσης χωρίς αυτιά που μόλις βρήκε την αγαπημένη της, για πάντα οικογένεια.

Πρόκειται για το πρώτο ζώο που βρήκε σπίτι από το Battersea Dogs & Cats Home από τη στιγμή που το φιλανθρωπικό ίδρυμα άρχισε να λαμβάνει πίσω τα σκυλιά και τις γάτες του από το κλείσιμο του κορωνοϊού.

Το όμορφο γατάκι μεταφέρθηκε στο κέντρο του φιλανθρωπικού οργανισμού στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο όταν άλλαξαν οι συνθήκες του ιδιοκτήτη της.

Το προσωπικό σύντομα παρατήρησε ότι η τρίχρονη Missy δεν ήταν χαρούμενη γάτα – το προσωπικό της Battersea σημείωσε ότι συνέχισε να κουνάει το κεφάλι της και φαινόταν δυσαρεστημένη. Η ομάδα των κτηνιάτρων της Battersea αποφάσισε να πραγματοποιήσει ορισμένες δοκιμές στη Missy και ανακάλυψε ότι και τα δύο αυτιά της περιείχαν μάζες πολύποδα – και ήταν εξαιρετικά μολυσμένες.

Αφού είδαν για όλες τις επιλογές που είχαν, οι κτηνίατροι πήραν τη σκληρή απόφαση να λειτουργήσουν και στα δύο αυτιά της και να αφαιρέσουν το εξωτερικό των αυτιών της. Μετά την επέμβαση, το προσωπικό ήταν πολύ χαρούμενο που είδε τη Missy να είναι μια χαρούμενη, παιχνιδιάρικη γάτα, που αγαπούσε να παίζει και όπως ήταν φυσικό τράβηξε γρήγορα την προσοχή της παντοτινής οικογένειας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ