Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και φυσικά για να πάει όσο καλύτερα γίνεται το 2022 πρέπει ν’ αφήσουν πίσω μας κάποιες κακές συνήθειες.

Λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος ας κάνουμε τον απολογισμό μας κι ας αποφασίσουμε τι είναι αυτό που πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας.

Παρελθόν

Το παρελθόν λέγεται παρελθόν γιατί δεν ανήκει στο παρόν και φυσικά στο μέλλον. Ότι ανήκει εκεί πρέπει να μην το σκεφτόμαστε και φυσικά να μην το πάρουμε μαζί μας τη νέα χρονιά. Τη νέα χρονιά σκεφτόμαστε μόνο όμορφα και θέτουμε νέους στόχους.

Όχι στις ανασφάλειες

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που νιώθουν ανασφάλεια έστω και για ένα πράγμα, ήρθε η στιγμή να το προσπεράσεις και να πας παρακάτω. Το 2022 δεν χωράει ανασφάλειες και πόσο μάλλον για ασήμαντα πράγματα.

Μακριά από την δυστυχία

Η νέα χρονιά πρέπει να μην έχει δυστυχία. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, να αναζητάμε άτομα στη ζωή μας που θα μας κάνουν ευτυχισμένους και φυσικά εάν περιβάλεσαι από ανθρώπους που η δυστυχία είναι στο αίμα τους τότε θα πρέπει να τους αποχωριστείς. Δεν φταις εσύ εάν έχουν μάθει μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία. Εάν εκείνοι δεν θέλουν να βγουν από αυτό εσύ δεν φταις σε τίποτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ