Βαρύ πένθος και βαθιά οδύνη… 

Έτσι περιγράφουν τα συναισθήματα τους οι κάτοικοι του Αυγόρου, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης ότι ο 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. 

Τα δάκρυα πικρά και αστείρευτα για τον αδόκητο χαμό του νεαρού φοιτητή Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που “κόσμησε” την κοινότητα με το ακέραιο ήθος, την μελίχεια προσωπικότητα και το πλούσιο ταλέντο του στη Βυζαντινή Μουσική και την ψαλτική τέχνη. 

Ο Κυπριανός ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του ιερέα Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, που υπηρετεί στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Εκεί όπου το πρωί, ο νονός του αδικοχαμένου φοιτητή και ιερέας Χρίστος Κούλενδρος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του. Συμπροσευχήθηκαν η μητέρα του Κυπριανού, ο ηλικιωμένος παππούς του ιερέας Ιωάννης Χριστοδούλου, η αρραβωνιαστικιά του, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί.

Παρών και ο Κοινοτάρχης Αυγόρου Παναγής Μιχαηλάς, ο οποίος μετέφερε τις πρώτες συγκλονιστικές κουβέντες που αντάλλαξε με την μητέρα του Κυπριανού.

“Μου είπε να προσεύχεστε για τη ψυχούλα του γιου μου Κυπριανού.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ