Ο εγγονός της Άλκηστη, Άλκης, αποχαιρετά την γιαγιά του με τον πιο συγκινητικό τρόπο, δείχνοντας τον σεβασμό και την υπερηφάνεια που έχει για τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής τους.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μας έδειξε φωτογραφίες που ήταν αγκαλιά και με συγκλονιστικά λόγια την αποχαιρετά.Ο ίδιος έγραψε :

Οι άνθρωποι πεθαίνουν στ´αλήθεια μόνο όταν μπορείς να τους ξεχάσεις. Εσύ γιαγιά μου θα παραμείνεις αξέχαστη σαν υπόδειγμα μητέρας, γιαγιάς και ανθρώπου που θυσιαζόταν για όλους εμάς με ανιδιοτέλεια και βοηθούσες αθόρυβα, όσο μπορούσες, ακόμη και κόσμο που δεν γνώριζες προσωπικά. Μέσα από το έργο σου στην τηλεόραση θα ζεις για πάντα, η Πέπα μας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Σήμερα έχεις τα γενέθλια σου αλλά ο Θεός σε ήθελε κοντά του λίγο πιο νωρίς. Το καλύτερο δωρο που μπορώ να σου κάνω είναι να τιμήσω το όνομα που πήρα από εσένα, ως παρακαταθήκη, έχοντας σε ως φωτεινό παράδειγμα για την υπόλοιπη μου ζωή. Όταν πέφτει η αυλαία ακούγεται το πιο δυνατό χειροκρότημα και εσύ αυτό εισπράττεις τώρα. Την αγάπη ανθρώπων, γνωστών και αγνώστων που αναγνώρισαν το μεγαλείο της ψυχής σου! Είμαι πιο περήφανος από ποτέ που είμαι εγγονός σου. Θα σε αγαπώ για πάντα”.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ